Foruma 1 sene once Şubat ayinda uye oldum. O zaman etkinliklerde 10 kisiye odul verilecekken katilim 6-7 oluyordu. Simdi 1 kisiye 20 verilecekken katilim 50-60. Hem forum cok buyudu hemde ekonomik kriz forumda da kendini gosterdi. Birde artik maclari kestirmek cok zor. 1.20 oranda ayni 3.20 de
Beyler bugün forumda herkes fakir galiba kimse konu açmıyor para dağıtmıyor neyse konunun amacı bu değil sadece kimsede para olmadığı o kadar belli ki bütün ligler de leblebi gibi gol olmus
hmmben bu foruma ilk üye olanlardanım baya bi eskiyim
üye id belli ediyor 15 bininci üyeben bu foruma ilk üye olanlardanım baya bi eskiyim
önceki hesabımın şifresini unuttum kapandı mail kapandıüye id belli ediyor 15 bininci üye![]()
Başkan hep aynı para sı olan gayet iyi yaşıyohocam 3-4 gündür yemin billah 5 kuruş bulamadım. dün mobil ödemeyle yatırdım ama çektirtmediler falan moralim aşırı bozuk. bugün 5 te uyandım kalkasım gelmiyor iştah yok bişeyde yemedim
ya onu geçtim her ay yapmıcam diyorum ulan yine mobil ödeme yaptım hiçbirini çekemedim lanet olsun yine kol gibi gelecek fatura. dün betpark çektirmedi vallahi bıktımBaşkan hep aynı para sı olan gayet iyi yaşıyo
Kaç paranı yediya onu geçtim her ay yapmıcam diyorum ulan yine mobil ödeme yaptım hiçbirini çekemedim lanet olsun yine kol gibi gelecek fatura. dün betpark çektirmedi vallahi bıktım
mobil ödeme sıkıntı alıştın mı haraç verir gibi her ay 400-500 veriyosunya onu geçtim her ay yapmıcam diyorum ulan yine mobil ödeme yaptım hiçbirini çekemedim lanet olsun yine kol gibi gelecek fatura. dün betpark çektirmedi vallahi bıktım
400 civarı çöp olduKaç paranı yedi
aynen aynen hiç sormamobil ödeme sıkıntı alıştın mı haraç verir gibi her ay 400-500 veriyosun
Kanka direk ben gibi gidiyorsun bu kontorlü telefon alıyorsun tamamdir400 civarı çöp oldu
aynen aynen hiç sorma