http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bugün Şu Olay Dikkatimi Çekti

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Beyler bugün forumda herkes fakir galiba kimse konu açmıyor para dağıtmıyor neyse konunun amacı bu değil sadece kimsede para olmadığı o kadar belli ki bütün ligler de leblebi gibi gol olmus

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,089
5,952
113
Beyler bugün forumda herkes fakir galiba kimse konu açmıyor para dağıtmıyor neyse konunun amacı bu değil sadece kimsede para olmadığı o kadar belli ki bütün ligler de leblebi gibi gol olmus
Foruma 1 sene once Şubat ayinda uye oldum. O zaman etkinliklerde 10 kisiye odul verilecekken katilim 6-7 oluyordu. Simdi 1 kisiye 20 verilecekken katilim 50-60. Hem forum cok buyudu hemde ekonomik kriz forumda da kendini gosterdi. Birde artik maclari kestirmek cok zor. 1.20 oranda ayni 3.20 de :) Neyin ne olacagi belli degil

sevk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,416
381
83
ben bu foruma ilk üye olanlardanım baya bi eskiyim

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
hocam 3-4 gündür yemin billah 5 kuruş bulamadım. dün mobil ödemeyle yatırdım ama çektirtmediler falan moralim aşırı bozuk. bugün 5 te uyandım kalkasım gelmiyor iştah yok bişeyde yemedim

Werty07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
376
144
43
hocam 3-4 gündür yemin billah 5 kuruş bulamadım. dün mobil ödemeyle yatırdım ama çektirtmediler falan moralim aşırı bozuk. bugün 5 te uyandım kalkasım gelmiyor iştah yok bişeyde yemedim
Başkan hep aynı para sı olan gayet iyi yaşıyo

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,996
11,162
113
Bu hafta diğer haftalara göre değişik gerçekten.

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,996
11,162
113
Mobil ödeme ağır pismanliktir. Ben 48 saat kuralı var hemde çoğu site iade ayağına çektimiyor. Çok düştüm bende bu işe ama sonu yok. 500 500 geliyor her ay evlat acısı gibi koyuyor adama