Hayırlı yolculuk dostSelam Forum Severler Ve Yazanlar Bugün Akşam Yola Çıkıp Yarın Teslim Olacağım 6 Aylık Reklam Arasına Giriyorum Askere Gidiyorum Ne Zamandan Beri Üyeyim Allah Herkesin Bahtını Açık Etsin
xDAh be dost bi max win vuraydın bedelli yapardın![]()
ben spordan vurdumda ne oldu knka ayırdım 1 ay kaldı hesabımda 300bin 1günde geri kaybettimAh be dost bi max win vuraydın bedelli yapardın![]()
Asker de max 2 ay sonra yine düşersin dostum 2 aya zaten telefon sokuyorsun içeri yada oynayan üst devreleri görürsün 😂 Allah kolaylık versinSelam Forum Severler Ve Yazanlar Bugün Akşam Yola Çıkıp Yarın Teslim Olacağım 6 Aylık Reklam Arasına Giriyorum Askere Gidiyorum Ne Zamandan Beri Üyeyim Allah Herkesin Bahtını Açık Etsin
yuh hocam kac oran vurdun 300k yiben spordan vurdumda ne oldu knka ayırdım 1 ay kaldı hesabımda 300bin 1günde geri kaybettim
Direkt yatırsaydın keşke bedelliyiben spordan vurdumda ne oldu knka ayırdım 1 ay kaldı hesabımda 300bin 1günde geri kaybettim
Acemi den sonra alırsın eline akıllı telefonu merak etme sıkıntıdan gireceksin yine foruma 6 ay demeyelim de 1.5 2 ay uzaklasma diyelimSelam Forum Severler Ve Yazanlar Bugün Akşam Yola Çıkıp Yarın Teslim Olacağım 6 Aylık Reklam Arasına Giriyorum Askere Gidiyorum Ne Zamandan Beri Üyeyim Allah Herkesin Bahtını Açık Etsin
Hayırlı teskereler 2 ay sonra telefon alır başlarsın oynamaya zaten çoğu oynuyordur artık kumar gizli kumarbazlarSelam Forum Severler Ve Yazanlar Bugün Akşam Yola Çıkıp Yarın Teslim Olacağım 6 Aylık Reklam Arasına Giriyorum Askere Gidiyorum Ne Zamandan Beri Üyeyim Allah Herkesin Bahtını Açık Etsin
yasal nesine ye attım 200-100 olarak 800k gelcekti 2 golden yatmıştı diğerinde 100kda düşük orandı oda yattıyuh hocam kac oran vurdun 300k yi
Bütün pisliklerden temizlen ve arınfel gittiğin gibi sakın gelmeSelam Forum Severler Ve Yazanlar Bugün Akşam Yola Çıkıp Yarın Teslim Olacağım 6 Aylık Reklam Arasına Giriyorum Askere Gidiyorum Ne Zamandan Beri Üyeyim Allah Herkesin Bahtını Açık Etsin
Çekilecek dert değil askerlikAh be dost bi max win vuraydın bedelli yapardın![]()
Sen yaptın mı askerlikAcemi den sonra alırsın eline akıllı telefonu merak etme sıkıntıdan gireceksin yine foruma 6 ay demeyelim de 1.5 2 ay uzaklasma diyelim