Yalan mmkKesinlikle katılıyorum çekim yaptığını kanıtla hangi site çekimini çek at inanalım
Yalan mmkKesinlikle katılıyorum çekim yaptığını kanıtla hangi site çekimini çek at inanalım
Nasıl değil aq 250 TL ile 120 yaptım çektim betofffice senYalan mumkun deıl 200 tl 100k yapmak
Sanırsın dubai prensi gereken yerlere dağıtıldı demezmi 🤣🤣🤣Hayataki bütün şansımı kullandım paylaşmak istedim dagıtım yapıldı gereken yerlere dagıtım istemeyin
Tebrikler slot mu spor da varmı işin içindeHayataki bütün şansımı kullandım paylaşmak istedim dagıtım yapıldı gereken yerlere dagıtım istemeyin
Karışık oyunlar herşey varTebrikler slot mu spor da varmı işin içinde
İban dursun bi gün yapınca atar😂Iban ıstedı bsey yok hala
Yaparım ben borçu 400 yap bana at 1.600m yapım 800/800k bölüşelim😂Arkadaştan 200 borç alacağım banada 100k yapar mısın
DÜN GECE RÜYA GÖRDÜM HALA ETKİSİNDEYİM.BUGÜN YÜKSEK MİSLİ KUPON YAPIP HAYIR YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.KUMAR PARASINDAN HAYIR MI YAPILIR DİYECEKSİNİZ FAKAT 10 KİŞİ YERİNE 50 KİŞİYİ SEVİNDİRMEK İSTİYORUM.UMARIM BUGÜN İŞLER YOLUNDA GİDER TEKRAR UĞRARIM BURAYA
ŞANS DİLEYİN BEYLER BURDADA DAĞITIM YAPICAM İNSALLAH
İnşallah kazanırsın dostDÜN GECE RÜYA GÖRDÜM HALA ETKİSİNDEYİM.BUGÜN YÜKSEK MİSLİ KUPON YAPIP HAYIR YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.KUMAR PARASINDAN HAYIR MI YAPILIR DİYECEKSİNİZ FAKAT 10 KİŞİ YERİNE 50 KİŞİYİ SEVİNDİRMEK İSTİYORUM.UMARIM BUGÜN İŞLER YOLUNDA GİDER TEKRAR UĞRARIM BURAYA
ŞANS DİLEYİN BEYLER BURDADA DAĞITIM YAPICAM İNSALLAH
Dost 200 az olmuş 1k verelim 500 yapsınArkadaştan 200 borç alacağım banada 100k yapar mısın
hahaha doğru dedin dostİyi de para or*puya gösterilir, biz orspumuyuz 😄