- 2,298
- 488
- 83
dagıtım ısterızzzGörsel ekledim yalan değil
dagıtım ısterızzzGörsel ekledim yalan değil
50 tl yi 51 tl yapamadımHayataki bütün şansımı kullandım paylaşmak istedim dagıtım yapıldı gereken yerlere dagıtım istemeyin
Hiç inandırıcı gelmediHayataki bütün şansımı kullandım paylaşmak istedim dagıtım yapıldı gereken yerlere dagıtım istemeyin
Kesinlikle katılıyorum çekim yaptığını kanıtla hangi site çekimini çek at inanalımYalan mumkun deıl 200 tl 100k yapmak
Geçen sene 250 ye yakın çektiğimde böyle havalara girmemiştim 🤣Hayataki bütün şansımı kullandım paylaşmak istedim dagıtım yapıldı gereken yerlere dagıtım istemeyin
pokerci abi şu an cebince ne kadar varGeçen sene 250 ye yakın çektiğimde böyle havalara girmemiştim 🤣
Altın 560k 1.5m banka nakit ₺400 tl ama kod kovalıyorumpokerci abi şu an cebince ne kadar var
hani dağıtım yapmıştın ulan lavukHayataki bütün şansımı kullandım paylaşmak istedim dagıtım yapıldı gereken yerlere dagıtım istemeyin
Elinde değil kanka o kağıdı bırakman mümkün değil flop öncesi 4 kişi rest girerse bırakabilirsin ama 1v1 2v1 lerde çokta bırakmak mantıklı değilanladım hocam yeniden hayırlı olsun bu arada bakalım bir dahaki turnuvada hedefim elimde 2 kız varken bile rest çekmemek olacak![]()
![]()