- 1,215
- 453
- 83
promokod kovalaya kovalaya 3-5 kere yaptim hatta birinde promo cekim parasını bile baska siteden cekmistimYalan mumkun deıl 200 tl 100k yapmak
promokod kovalaya kovalaya 3-5 kere yaptim hatta birinde promo cekim parasını bile baska siteden cekmistimYalan mumkun deıl 200 tl 100k yapmak
Reis görsel at ki bize de bir umut güneş doğsun nasıl yaptın harbiHayataki bütün şansımı kullandım paylaşmak istedim dagıtım yapıldı gereken yerlere dagıtım istemeyin
Bi ara 100 tlyi 30 bin yapmıştım bu arkadaşta yapmıştır diye düşündümYa bide tebrikker diyorsun yok öyle bişey yokkk
Yapılır 80 tlyi 50 k yaptığımı bilirim ama böyle yrrak kafalılar nasıl yapıyor anlamıyorumYalan mumkun deıl 200 tl 100k yapmak
Yalan soyuluyor MK mumkun deıl ekran atsın gorek Cekim atsın kanıt atsınYapılır 80 tlyi 50 k yaptığımı bilirim ama böyle yrrak kafalılar nasıl yapıyor anlamıyorum
1 lira atmamistin doğru500 TL ile 350 k kazanmıştım niye olmasın ki 10 bin TL ile 500 k kazandım bu arkadaşda kazanmıştır yalan mı onu Allah bilir bişey diyemem
Attım knk 70 k Dagıttım 😂1 lira atmamistin doğru
Tebrikler bende yıl başından sonra 90 TL yi 154k yapmıştım. Tüm şansını orada kullandım birkaç günde hepsini geri verdim.Hayataki bütün şansımı kullandım paylaşmak istedim dagıtım yapıldı gereken yerlere dagıtım istemeyin
Bana atmadın onu diyorumAttım knk 70 k Dagıttım 😂
Ee hani bize2017 yılında 1 bin TL yanlışlıkla ilk yarı dep kazanıra basmışım dep ilkyarı 2 0 yenmişti oranı 14 tü şasırmıştım, bu zamanın parasıyla 20 k parayı tek Mac 14 orana oynamıştım
13 gol handikap oynadım yine 2019da 3 k filan bastım oran 12 filan Dı son dk golüyle tutmuştu
Cok sayıda yüksek oran VS tutturdum yklü basıp
Yapma beTebrikler bende yıl başından sonra 90 TL yi 154k yapmıştım. Tüm şansını orada kullandım birkaç günde hepsini geri verdim.
5 6 yıl oldu knk yaEe hani bize