http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Bugibet 250 FreeSpin Deneme Bonusu ( Yatırımlı )

mmtcskn

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
74
39
18
Mesaj geldi denemek isteyen alsın
12 saattir ödeme yapılmıyor güncelleme olduğunu söylüyor ama yatırım yaparken güncelleme olmuyor 1000 TL yatırım yaptım 9bin TL çekim yapamıyorum güncelleme nedeniyle diyorlar güven vermedi Tokatçı mi dolandırıcı ne olduğu belli değil

Ekli dosyalar

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
52,319
24,908
113
12 saattir ödeme yapılmıyor güncelleme olduğunu söylüyor ama yatırım yaparken güncelleme olmuyor 1000 TL yatırım yaptım 9bin TL çekim yapamıyorum güncelleme nedeniyle diyorlar güven vermedi Tokatçı mi dolandırıcı ne olduğu belli değil
Odeme bura

mokali00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
108
31
28
Geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz

bonuscan

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
44
8
8
ödemeniz geldi mi bilgi verir misiniz

bonuscan

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
44
8
8
Ben kazandm denemeyi ama yatırım yapmadım henüz bu siteden çekim yapan var mı? Öderler mi sizce. Zaten Bugünlerde işler kesat. . durduk yere 250'den de olmayalım