Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Bu Takımlara Ne Oluyor

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

Dino2106

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,553
721
113
Ekrana bakıp bakıp gülüyorum valla ajax maçında. İlk yarı oynamıştım bi de. Madem 3 atacaktınız birini ilk yarıya sığdırsaydınız😂

misaki1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,461
732
113
psv ajax tan 3 gömlek iyi takım zaten akax hic haketmedi sampiyonlugu

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,414
7,743
113
adam kazansa haftaya şampiyonluk turu atacak neyin şikesini yapsın farioli öküzünün takımı işte 1 gol atar üstüne yatarım diye oyalandı ilk yarı ikinci yarının başında yedi golü 3lük oldu.
Sana öyle geliyor olabilir Adamlar şampiyonluğa doymuş birazcık kasayı dolduruyorlar şike yani

Mericimo81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,665
794
113
Bu İtalyan teknik adamın şampiyon olacağına hiç anlam verememiştim zaten bu kötü stil ile yine olmayacak daha 3 4 maç var

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,162
13,021
113
Bu İtalyan teknik adamın şampiyon olacağına hiç anlam verememiştim zaten bu kötü stil ile yine olmayacak daha 3 4 maç var
2 maç var psv bugün feyenoord derbisinde 2 0 dan döndürdü bu mallar iç sahada yenildi muhtemelen verecekler şampiyonluğu

Tosaf41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
681
311
63
Hiç bir skora sasirmiyorum bu dönemde.. geçmiş olsun. Dumenler hız kesmeden devam

apuzcheva

🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,372
2,366
113
Kara adam kaybediosa o maçta şike vardır basket futbol farketmez baronlar onu izler aldığı bahsin tersine getirir