http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bu Rulet Oyununda Bir Bana Mı Boş Atıyor

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,772
557
113
Arkadaşlar sizde de oluyor mu 30 sayı kapatsanız bile gidip boşu atması 33 sayı kapatsanız bile gidip bir yanı atması genelde 3-5 dakika sonra başlıyor bu ilkten kazanç oluyor sonra sistem seni takip ediyor mantıken düşünüyorsun o kadar oyuncu içince beni mi görecek ama görüyor ya sizde ?
Basit hileleri var senin yaptığın gibi sabaha kadar oyna kaybedersin

Ekli dosyalar

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,034
2,226
113
Arkadaşlar sizde de oluyor mu 30 sayı kapatsanız bile gidip boşu atması 33 sayı kapatsanız bile gidip bir yanı atması genelde 3-5 dakika sonra başlıyor bu ilkten kazanç oluyor sonra sistem seni takip ediyor mantıken düşünüyorsun o kadar oyuncu içince beni mi görecek ama görüyor ya sizde ?
Masada 20/30 kişi olunca genelde olmayan sayıya atarlar kasa kazansın diye rulet oynarken masa kalabalık olmalı mahşer yeri gibi o zaman küçükler arada kaynar ufaktan yolunu bulur hedef büyükler olur🤣

Gecekor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,115
902
113
Sistem çok değişik topluyor çıkartıyor ona göre atıyor takip edin anlarsınz zaten 6 yıldır rulet oyuncusuyum

Gecekor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,115
902
113
Yok öyle bişey varsa biyere kadar biyerden sonra kimse kazanamaz
Var knka orda yakaldın yakaladın sonra soyar zaten bide inatlaşmıcan mesela 6 sefer tier atar orda vurdun vurucan veya tier zero tier zero gibisinden attığıda oluyor oralarda vurup çıkman lazım

bugy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,024
432
83
Var knka orda yakaldın yakaladın sonra soyar zaten bide inatlaşmıcan mesela 6 sefer tier atar orda vurdun vurucan veya tier zero tier zero gibisinden attığıda oluyor oralarda vurup çıkman lazım
Aynen öyle bu taktikle 2 aydır iyi kazanıyom ama şansda lazım

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,914
1,531
113
Youwin Felan böyle bir kac sitede serbest ama bu

z0gir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,098
949
113
Senı takıp edıolar bence kıral kazanamadıgına gore senın bahsıne gore ayarlıolar dusen topu
hocam buyuk saglayıcıların rulet masalarında ortalama online 5 6k kisi oluyor senin bahsine göre nasıl ayarlasınlar, eğer serdar ortac degılsen bu mumkun degil