- 5,787
- 3,822
- 113
Benim kayınçoya gelmiş tiktokta 7 mn takipçisi olan biri atmışdost vise diye bi uygulama var arkadaşına söyle iptal edebiliyorsa etsin viseden göndersin parayı sana
Benim kayınçoya gelmiş tiktokta 7 mn takipçisi olan biri atmışdost vise diye bi uygulama var arkadaşına söyle iptal edebiliyorsa etsin viseden göndersin parayı sana
Ne demek kimin olduğu onemı var insanlar senı düşünüp dolandıılma dıye soruyorKardeşim kimin olduğunun ne önemi var hesapta gözüken bu dolandırıcı mu bunlar para yatır diyo uygulama
Dolandiricidir dost parana cokerlerKardeşim kimin olduğunun ne önemi var hesapta gözüken bu dolandırıcı mu bunlar para yatır diyo uygulama
Kanka bende biliyorum az çok kayıoya atmışlarNe demek kimin olduğu onemı var insanlar senı düşünüp dolandıılma dıye soruyor
Kımse kımseye 1900 dolar havadan vermez akıl saglıgı yerınde bırı buna ınanmazKanka bende biliyorum az çok kayıoya atmışlar
Özellikle kripto işlerinde. Aynen öyleKımse kımseye 1900 dolar havadan vermez akıl saglıgı yerınde bırı buna ınanmaz
Yqtır sen 1900 depozito hepimiz bakalım dolandırıcı mıKardeşim kimin olduğunun ne önemi var hesapta gözüken bu dolandırıcı mu bunlar para yatır diyo uygulama
TabiiÇok teşekkür ederim arkadaşlar @Shellac adminim konu kilit