- 2,538
- 2,318
- 113
kız belkı şaşıdır sana bakmıyordur öyle hıssetmıssındır kendını buna ınandırArkadaşlar mahallede karşıdan geçerken göz göze geldiğim bi kız vardı başkasına vardı. Bu normal mi 😀
kız belkı şaşıdır sana bakmıyordur öyle hıssetmıssındır kendını buna ınandırArkadaşlar mahallede karşıdan geçerken göz göze geldiğim bi kız vardı başkasına vardı. Bu normal mi 😀
hocam lınk gırmıyor guncel domaın nedır acaba27forum-ask.com
pisi babası 🤓Arkadaşlar mahallede karşıdan geçerken göz göze geldiğim bi kız vardı başkasına vardı. Bu normal mi 😀
Şaşı olma ihtimalin nedir dost?Arkadaşlar mahallede karşıdan geçerken göz göze geldiğim bi kız vardı başkasına vardı. Bu normal mi 😀
Yaşlandı dşdşşdşfld
Yok la karpuz alacam. Kilosu 50 liraDüğün hediyesi bir paket peçete al kullandıkça seni hatırlasın bro![]()
çilekde iyidirYok la karpuz alacam. Kilosu 50 lira
Ekşi erik te olur. Geçen sene ilk çıktığında kilosu 650 liraydı. 2 tane takarım 😀çilekde iyidirkoku açısından
![]()
Dur lan parayı bulacam sonra onlar düşünsün. Şimdi buluyorum. Bir zamanlar fakir ama gururlu bir çocuk vardı 😁belki şaşıdır hocam
Arkadaşlar Sakin Olun O Artık MilyonerDur lan parayı bulacam sonra onlar düşünsün. Şimdi buluyorum. Bir zamanlar fakir ama gururlu bir çocuk vardı 😁
Dalga geçince de ağlayanlar oluyorHayat boş, insanlar saçma. Ben ayak uydurmaya başladım. Sen de uydur gitsin işte 😀