blackzero
Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 4,494
- 2,650
- 113
Arkadaşlar mahallede karşıdan geçerken göz göze geldiğim bi kız vardı başkasına vardı. Bu normal mi 😀
Kanka seni seviyor diye başkasına varmış sen gör kıskan kaçır diye yapmış benceArkadaşlar mahallede karşıdan geçerken göz göze geldiğim bi kız vardı başkasına vardı. Bu normal mi 😀
Acaba boşanıp sana mı varcak 2 cocukla knkArkadaşlar mahallede karşıdan geçerken göz göze geldiğim bi kız vardı başkasına vardı. Bu normal mi 😀
Sürekli böyle yaprak kürek konular açılıyor bir de ben trolleyeyim amk 😀Acaba boşanıp sana mı varcak 2 cocukla knk
Yok lan 2-3 saniye bakmıştı karşıdan geçerken 😀Kanka seni seviyor diye başkasına varmış sen gör kıskan kaçır diye yapmış bence
Dost sende haklısın valla kız seni seviyor belkide knkSürekli böyle yaprak kürek konular açılıyor bir de ben trolleyeyim amk 😀
Dur dur heyecanlandım şimdiDost sende haklısın valla kız seni seviyor belkide knk
He iyi o zaman aşk değildir oYok lan 2-3 saniye bakmıştı karşıdan geçerken 😀
Tşk geçiyorum be dost ciddiye mi aldın 😀Kral bakışıp konuşmadıysan ömür boyu beklemez. Sevdiğine sevdiğini söylemeyen başkasına fırsat verir.
Ne bileyim öyle konular açılıyor ki onların yanında bu normal geldi.Tşk geçiyorum be dost ciddiye mi aldın 😀
O yüzden zaten. Bir de ben trolleyeyim dedim 😀Ne bileyim öyle konular açılıyor ki onların yanında bu normal geldi.
Bundan sonra ciddi birşey yazmayacağım forumaO yüzden zaten. Bir de ben trolleyeyim dedim 😀
Hayat boş, insanlar saçma. Ben ayak uydurmaya başladım. Sen de uydur gitsin işte 😀Bundan sonra ciddi birşey yazmayacağım foruma