Kırallar 2 kısılık oynanan buz hokeyı lıgı vardı 7 ser dk 3 perıyot oynanan. 2-0 ken ev yener dedım 1.30 orandan. Ev 2 gol daha attı 4-0 oldu evın kazanma oranı 1.05 lere dustu. Sonra ardarda dep attı ev 4.golu attıktan sonra hıc gol atmak ıcın cabalamadı yakaladıkları toplarıda rakıp takımın kalecısıne pas olarak attı yada havaya şut cektı. Omrumde boyle satılık mac gormedım 4-0 ondeyken kazanma oranı 1.05 lere dusen takım 10-5 gerıye dustu ev o kadar bılerek atmadıkı anam babam ustune yemın bıle edebılırım 4-0 oldu ev macı bıraktı dep hayvan gıbı ısteklı sekılde saldırıp gol attı evın kalecısıde kovadan farksızdı bunları alenen goz gore gore yapıp mılletın kaderıyle 3 kurus parasıyla oynuolar para ıcın şıke yapıolar boylelerını hapse atmıcan ıbretı alem olsun dıye ıskence edıcem valla aklımı oynatacam kırallar ya ev basta gol attı attı depın oranı yukselttı sonra depe yuklendıler paranın agzına koydular kafayı yıyecem kaybettım acım buyuk dalga gecmenız benı uzer kırallar sadece boyle boktan buz hokeyı lıglerınden uzak durun kamu spotu olarak farzedın ev topu alıo karsıya atıo hıc saldırı maldırı gol atma cabası yok sınırden gebercem sımdı