http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bu Nasıl Orandır

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,229
113
yalnız alınan vergiye baksanıza
Evet iddaa ve tjk cok asiri vergi aliyor.o yuzdennyuksek oynayanlar ayri ayri kuponlar yapiyirlar.iddaa hem cok dusuk oran veriyor bide ustune kesiyor yani avrupada 1.95 olan iran iddaa'da 1.67 ee bide kesinti oluyor o 1.67de oluyor sana 1.50 gelde iddaadan oyna 😁😁

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
ben kendimi bildim bileli her hafta ay vs böyle kuponlar var ne hikmetse kupondaşta bu paylaşılan kuponları oynayan 1 kişi olmaz ama aynı adamın haftalarca kuponlarını 1500-2000 kişi oynar bir tanesi tutmaz tekrar.Zamanında böyle prim yapanların da mkorhan,blackjan vs twitterda nesineyle bağlantıları çıkmıştı.Bana hep kolpa geliyor o yüzden.
Valla ben kazanan 10 kupondan gördüm insanları gaza getirme amaçlı koyuldugu bir gerçek ama nesinenin kendi uydurduğu bir kupon olduğunu sanmıyorum günde yüz binlerce kupon yapılıyor o sitede illaki biri denk gelip tutturmuş diye düşünüyorum piyango ona vurmuş bi nevi

Hans3l

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
752
113
Yok be kupon sahte falan değil. Çok var böyle deneyen ben cok denk geliyom adam 5tlye 300k alacak tek maca gidiyo falan.
Valla bende yillardir oynuyorum ve sunu ogrendim. 1 2 mac yazmicağiz hata yapiyoruz. Zaten yatiyo boyle 2 3 orandan 7li 8li kombine yapacaz sallicaz 50 100 .. 1kere oyle gelse tamamdir ama biz mal gibi tek maca oynuyoz tutuyo. Bi sonraki kuponda güm 0liyoz. Kombine candir. 5li 6li yuksek oran yazacan atacan. Yoksa bu sekilde tek maca 2 maca kasa gommekle para kazanamayiz

erikabella

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,205
6,434
113
kazanan 10 listesi var nesinede orda çok var örnek

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Kardeşim yatan kuponu paylasıcak halleri yok ya adamların bu nasıl bir düşünce :) ayrıca her 3 tl ilk böyle kuponları maç başlamadan paylasabilirler mi dünya kadar kupon vardır böyle :)
Tamam işte oynamadan önce paylaşımları lazım niye ki ortak paylasim alanları var her üye kendi kuponunu paylaşıyor

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,093
18,328
113
Tamam işte oynamadan önce paylaşımları lazım niye ki ortak paylasim alanları var her üye kendi kuponunu paylaşıyor
Ya hocam kuponu maç öncesi görsen dersinki bu ne böyle sanki tutucak yaptığı kupona bak vs bi tane adam vardı haberlerede çıkmıştı hatta 4 tane süperlig maçına 1/2 2/1 oynamıstı büyük takımlardı yanlıs hatırlamıyorsam adam 500 bin kazanmıştı kim görse adama gülmüştür bu kupon mu tutucak diye oluyor ay da yılda 1 böyle

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Ya hocam kuponu maç öncesi görsen dersinki bu ne böyle sanki tutucak yaptığı kupona bak vs bi tane adam vardı haberlerede çıkmıştı hatta 4 tane süperlig maçına 1/2 2/1 oynamıstı büyük takımlardı yanlıs hatırlamıyorsam adam 500 bin kazanmıştı kim görse adama gülmüştür bu kupon mu tutucak diye oluyor ay da yılda 1 böyle
Biliyorum onu gs ordu maçına 1/2 yapmıştı kahvedekielrle beraber izlemişlerdi hatta

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Yok orası öyle ben sadece bunun için demiyorum ki adam 10 tl den 150 kupon yapıyor şimdi ben onu görsem bune demem adam çünkü yüklü,basıyor 100 tl den 1.000 kupon yapan var paylaş maç öncesi görelim en çok kazananlar köşesi bunlarla dolu

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,093
18,328
113
Yok orası öyle ben sadece bunun için demiyorum ki adam 10 tl den 150 kupon yapıyor şimdi ben onu görsem bune demem adam çünkü yüklü,basıyor 100 tl den 1.000 kupon yapan var paylaş maç öncesi görelim en çok kazananlar köşesi bunlarla dolu
En çok kullanılan site Nesine sanırım yasalda ya bir sürü kupon vardır orda takip edemezsin ki herkesi çok zor

Piston

TELETABİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,262
659
113
Yazılım ekibine söyle yapsınlar zor bişi değildir bence

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,656
3,409
113
var böyle kişiler adam aylık 100 lira ayırıyo sayısal yerine her hafta böyle deniyo ya tutarsa diye bunun ki tutmuş