- 851
- 281
- 63
heryerde oynanmamis gosteriyo eminmisin 15 marta ertelendi gordum ben de2-1 bitti bu maç knki bi 20 ateşle geldiyseEkli dosyayı görüntüle 51149
heryerde oynanmamis gosteriyo eminmisin 15 marta ertelendi gordum ben de2-1 bitti bu maç knki bi 20 ateşle geldiyseEkli dosyayı görüntüle 51149
66 gun sonraya ertelenmişheryerde oynanmamis gosteriyo eminmisin 15 marta ertelendi gordum ben de
de bu 2-1 ne bugun bide ayni saatte66 gun sonraya ertelenmiş
ertelendi diyo destek ak maci ne cenabetmis2-1 bitti bu maç knki bi 20 ateşle geldiyseEkli dosyayı görüntüle 51149
Haha . Adam çalışmış bileğinin hakkıyla istiyor 20 yi vereceksin @Matasah2-1 bitti bu maç knki bi 20 ateşle geldiyseEkli dosyayı görüntüle 51149
ya bu yabanci sitelerde ertelenmis bizim turkce sitelerde hep oynanmis 2-1 bok bisey
Bence ayak yapıyo , maç sonuçlandı parayı çekti şimdi de yok öyle yok böyle diyo , Sence @rfancx70ya bu yabanci sitelerde ertelenmis bizim turkce sitelerde hep oynanmis 2-1 bok bisey
Boş yapma burdan da mı para koparmaya geldinBence ayak yapıyo , maç sonuçlandı parayı çekti şimdi de yok öyle yok böyle diyo , Sence @rfancx70![]()
Abi ogrenciyim cocuklar evde aç ketılda makarna yapıyoruz abiiiiiii bi makarna parasi att beee abiiiiiiğğceksem kime ne anlamadim tek kurusunuz gectimi banada hesap sorabiliyonuz
kulupler arasi dostluk maci merak etme uganda takimlarina oynamadikKabileler arası mızrak dövüşü olsa oynicaksiniz he.