- 3,731
- 2,360
- 113
ben Mersin fener ilk çeyrek 43 aldım son saniye 3lugu ile geldi kim bilir kaç kişi o basket yüzünden yattı
60 saniyede 3 gol gördüm nasıl olmaz fransa2 Ligi'ndeAkşam 5gibi Antalya büyükşehir kadın Mersin Gençlerbirliği basketbol maçınin periyot başlangıç üst altı 27.5 neyse ilk periyodu kaçırdım 2.periyot 24.5ust aldım son 6.40 dakika 8/8 periyot 11/11 bitiyor neyse yarı bitti çeyrek 27.5 üst yine maçin 2.yarisi başlamadan 25.5uste indirdiler 3.ceyregin altını üstünü ve 3.ceeyrek 25sayida kaldı sizce bunun adı sikemi tesadufmu bu kadın milletinden harbiden korkulur
Kim dayamış kedicikmiArkasını bize dayıyor bide terbyesiz
Ağlama o zamanDayanamıyorum kardeş kadınlara zaafım var
Konu açmak aglamakmi oluyor meroAğlama o zaman
Hoşuna gittiyse gidin Hollanda'da nikah kıyın ne diyeyim
cumartesi günü Galatasaray 5.57 kala 3 sayı attıben Mersin fener ilk çeyrek 43 aldım son saniye 3lugu ile geldi kim bilir kaç kişi o basket yüzünden yattı
JsjajdjajdKalktı sonra indi
Her perden alt aldim ben boyle maclar tam tersi nimettirAkşam 5gibi Antalya büyükşehir kadın Mersin Gençlerbirliği basketbol maçınin periyot başlangıç üst altı 27.5 neyse ilk periyodu kaçırdım 2.periyot 24.5ust aldım son 6.40 dakika 8/8 periyot 11/11 bitiyor neyse yarı bitti çeyrek 27.5 üst yine maçin 2.yarisi başlamadan 25.5uste indirdiler 3.ceyregin altını üstünü ve 3.ceeyrek 25sayida kaldı sizce bunun adı sikemi tesadufmu bu kadın milletinden harbiden korkulur
Neyazikki Türkiye'de donen şike bı Afrika'da oluyordur burda bile nekadar pis bı millet olduğumuz bellicumartesi günü Galatasaray 5.57 kala 3 sayı attı