Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bu İşler Nasıl Oluyor

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Kırallar butun sıtelerın yatırım yontemlerınde ıq money pratık ıslem mpayz gıbı elektronık para kurulusları var butun sıte aynı anda nası bu yontemı kullanabılıo dıyelım sıtem var bu ıq money gıbı bı elektronık hesabını aracı yapmak ıcın nabmam lazım merak edıp duruom nası oluo bu olaylar. Dansozhasanbetten mılyarlık x lı sıtelere kdr hepsının yatırım hesaplarında bunlar var. Kafayı yıyecek dusunmekten. Ozetle sıte actım dıyelım yatırım yontemlerımı nası ıq money falan yapcam nerden ırtıbat kuruluyo

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,598
113
Kırallar butun sıtelerın yatırım yontemlerınde ıq money pratık ıslem mpayz gıbı elektronık para kurulusları var butun sıte aynı anda nası bu yontemı kullanabılıo dıyelım sıtem var bu ıq money gıbı bı elektronık hesabını aracı yapmak ıcın nabmam lazım merak edıp duruom nası oluo bu olaylar. Dansozhasanbetten mılyarlık x lı sıtelere kdr hepsının yatırım hesaplarında bunlar var. Kafayı yıyecek dusunmekten. Ozetle sıte actım dıyelım yatırım yontemlerımı nası ıq money falan yapcam nerden ırtıbat kuruluyo
Yatırdığın yöntemlerin hepsi tek çatı altında toplanıyor
Yani havuz sistemi a sitesi ile z sitesine yatırım yaptığın zaman IQ money pratik işlem vb şirketlerinin aynı anda yatırım yöntemine tanımlı ibanlar gelir bu ibanlar genelde hepsi aynıdır a sitesinede atsan b sitesinede atsan aynıdır belirli saatler arasında değişir ama tüm sitelerde yine aynıdır sorunun cevabı basit aslında tüm bunları düşündüğün zaman basit bir sistemle bütün sitelere hakim olabiliyorlar.

kennys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
363
170
43
kanka panelcilerin işi panelde almak istiyorsan 1M den başlıyor

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,028
199
63
Herkesin her şeyi kayıt altında

BigRick

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
275
273
63
Bare bunları ulu orta afişe edip patlatmayın :)

ssozenkimki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,061
217
63
Her biri için ayrı IBAN sağlıyor bu sayede takip ediyorlar

ssozenkimki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,061
217
63
Hep karışır yatırımlar onun için dikkat et her site de farklı IBAN cikar

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,828
1,137
113
Nasıl yani dost açsana biraz
Normal sitelerde yatırım yaptığını ibanlarin paneli var 800k teminat 200 hava parası 200 binde telefon tablet veriyorsun güzel bir panele aylık 300k getirisi oluyor teminat parasizda tanıdıklar veriyor ama düşük kazançtan aylık 100-150 max bırakır o da değmiyor aldigin riske

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,684
2,554
113
Nasil oluyor biluyon mu dostum bu adamlar faaliyetini e ticaret sitesi olarak gösteriyor ve biz alışveriş yapmış gibi bulunuyoruz aslında günün sonunda bu şirketler büyüyor ve kredileri çekip ülkeden kaciyorlar olay bitiyor 1 sene sonra bu şirketleri takip et hepsi batmış olacak

Suzi16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,367
638
113
Normal sitelerde yatırım yaptığını ibanlarin paneli var 800k teminat 200 hava parası 200 binde telefon tablet veriyorsun güzel bir panele aylık 300k getirisi oluyor teminat parasizda tanıdıklar veriyor ama düşük kazançtan aylık 100-150 max bırakır o da değmiyor aldigin riske
Yani milletin adına haberleri olmadan hesap mı açıyorlar

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,049
1,715
113
havuz sistemi ıq money risklidir ayrıca sistem bazen sapıtıyor başka siteye gönderiyor yatırımınızı orda da hesabınıza geçmiyor 2500 liram kayboldu dekont da atıyorum başka sitede onaylı bu yatırım diye cevap alıyorum

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,828
1,137
113
Yani milletin adına haberleri olmadan hesap mı açıyorlar
Yok dostum milletin hesaplarını kiraliyorlar sisteme ekliyorlar ordan sitelerin yatırım çekimlerini ödüyorlar ortalama %2 komisyon günlük 1m para geliyor ortalama 600 bin aylık giderler felan kilciksiz 300 kalir

zatara3

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
139
28
28
Asiri kafa karistiran bir sey..şimdi beyler ben zindanbete para yatiracam hesap olarak iq money geldi bir iban var. Şimdi diyor ki burdaki arkadaslar o başka birinin ibani tamamda iq money yaziyor bu nasil oluyor..nasil kilifliyorlar