- 503
- 172
- 43
Hayırlı olsun konu 50 sayfa 😂 kaçŞarj aleti ayar tutmuyor devam ettim bile33 k hayırlı olsun bugunluk yeter
Hayırlı olsun konu 50 sayfa 😂 kaçŞarj aleti ayar tutmuyor devam ettim bile33 k hayırlı olsun bugunluk yeter
Değil işte. 3 atmış. Savunma yapacak. Ev sahibi ihtimal olabilirdi.Bugün sarpsborg Viking maçı ilk yarı 1-3 bitmiş dep istatik 17 şut 7 isabet... 2. Yarı dep 1 gol çok olası ihtimal demi ? Ama 90+ da gelen 2 golle mac 3-3 bitiyor
Hocam 1. Yarı ve 2. Yarı istDeğil işte. 3 atmış. Savunma yapacak. Ev sahibi ihtimal olabilirdi.
Bence slota promo kodlar, bonuslar dışında bulaşmamak lazım. Geçenlerde 20 tl ye 10.500 tl sweet bonanzada kazanmış birisi olarak söylüyorum bunu. Yani bu tarz kazançlar 40 yılda 1 olur ama geneli boktandır. İnsanlar da daha önce kaybettiklerine bakmadan kendilerini avuturlar böyle ekstra kazançlarlaben şahsen şu sebepten ötürü katılmıyorum en kısa zamanda en yüksek kazancı alma şansı slotta oluyor her zaman sporda yüklü kaybedip slotta topluyorum
Slot hayatımızı kararttı zatenBence slota promo kodlar, bonuslar dışında bulaşmamak lazım. Geçenlerde 20 tl ye 10.500 tl sweet bonanzada kazanmış birisi olarak söylüyorum bunu. Yani bu tarz kazanlar 40 yılda bir olur ama geneli boktandır
İşte durmasını bilsek kenarda milyon olurduDün 70 bin TL yaptım sporda kendi kendime dedim yat uyu yoksa soyarlar seni öyle oldu soydular beni Bonus kovaliyorum
Durmak imkansız para yokken duracam diyorsun kendi kendine para olunca duramiyorsun o iptaller boşuna değil psikolojimizi bozsun kendinimizi kaybedelim diye farkedersen adamlar 10 metre ofsaytta ama hakem ofsayt vermiyor gol oluyor bize bildirim geliyor ondan sonra iptal ediyor herşey psikolojimizi bozmak için hepsi işin içindeİşte durmasını bilsek kenarda milyon olurdu
Vallahi bende aynıyım para yokken şöyle olsun durucam diyorım ama para olunca işler tersine dönüyorDurmak imkansız para yokken duracam diyorsun kendi kendine para olunca duramiyorsun o iptaller boşuna değil psikolojimizi bozsun kendinimizi kaybedelim diye farkedersen adamlar 10 metre ofsaytta ama hakem ofsayt vermiyor gol oluyor bize bildirim geliyor ondan sonra iptal ediyor herşey psikolojimizi bozmak için hepsi işin içinde
Gecmiş olsun kanka aynı şeyi yapmışız el kol durmuyorDün 70 bin TL yaptım sporda kendi kendime dedim yat uyu yoksa soyarlar seni öyle oldu soydular beni Bonus kovaliyorum
İş artık para kazanma veya kaybetmekten çıkmış bağımlılık olmuş sürekli maç takip etme gol titresiminde mutlu olma bir sürü değişik şeyler manyak olduk çıktık hayat mayat kalmadiNe zaman bırakıcaz acaba merak ediyorum yani ölene kadar böyle mi gidecek
Bende aynı düşüncedeyim hep spor sma sonlarda çekim verirken slota giriyorum kusuratla örnek 87 bin çekecem diyelim 80 düz çekiyorum 7 binle giriyom 100 100 oynuyorum bu şekilde bazen veriyo bi kaç kez verdislota para yatırıp da oynayan var mı cidden akıl mantık işi değil
İkisi de birbirinden beter biri süründürüp kaybettirir diğeri anında kaybettirir sadece spor da daha zevk alıyorsun ne demişler zevk almaya bakacan 🤣Arkadaşlar hadi slotun ne mal olduğu belli ama spor slotu geçti biri büyümü yaptı abi sürekli tek maçtan kupon mu yatar nasıl bir hastalığa yakalandım hani diyorsunuz ya 20k yada 50k tutturup kendimi tutamayıp kaybediyorum 10k üstü tutsada çekim yapsap rahatlasam diyorum barcelona 3.5 üst olsa 17 k birde 2/1 oynadım gitti 43 de GOL attı 26 k ordan geliyordu slottan şikayet ediyorsunuz ama emin olun spor daha beter bir noktaya gidiyor