http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bu İşin Tadı Tuzu Kalmamış

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,017
2,302
113
Bugün sarpsborg Viking maçı ilk yarı 1-3 bitmiş dep istatik 17 şut 7 isabet... 2. Yarı dep 1 gol çok olası ihtimal demi ? Ama 90+ da gelen 2 golle mac 3-3 bitiyor
Değil işte. 3 atmış. Savunma yapacak. Ev sahibi ihtimal olabilirdi.

kajer57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,286
2,061
113
Bi illette Herzaman oynatan kazanır kuralını kavrayamayanlar var Arada bir bazılarına gösterişlik kazanç saglatıyorlar sonra aksın degirmenin suyu şans işi falan onların uydurduğu bir yalan adamlar işi şansa bile bırakmamışlar ki ne şansı

blackzero

Nereye sıçacaklar ya
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,779
2,832
113
ben şahsen şu sebepten ötürü katılmıyorum en kısa zamanda en yüksek kazancı alma şansı slotta oluyor her zaman sporda yüklü kaybedip slotta topluyorum
Bence slota promo kodlar, bonuslar dışında bulaşmamak lazım. Geçenlerde 20 tl ye 10.500 tl sweet bonanzada kazanmış birisi olarak söylüyorum bunu. Yani bu tarz kazançlar 40 yılda 1 olur ama geneli boktandır. İnsanlar da daha önce kaybettiklerine bakmadan kendilerini avuturlar böyle ekstra kazançlarla

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,299
3,069
113
Bence slota promo kodlar, bonuslar dışında bulaşmamak lazım. Geçenlerde 20 tl ye 10.500 tl sweet bonanzada kazanmış birisi olarak söylüyorum bunu. Yani bu tarz kazanlar 40 yılda bir olur ama geneli boktandır
Slot hayatımızı kararttı zaten

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
48,108
15,655
113
Kumarda şans olmaz kumarda hile ve dolandiricilik olur sans faktoru diye bir sey olsaydi bi kisim kâr ederdi ama oynatan sadece kârda oynamaya devam eden zarar eder kâr eden olmadigi icin sistem dolandirjcilik sistemi

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
Dün 70 bin TL yaptım sporda kendi kendime dedim yat uyu yoksa soyarlar seni öyle oldu soydular beni Bonus kovaliyorum

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
İşte durmasını bilsek kenarda milyon olurdu
Durmak imkansız para yokken duracam diyorsun kendi kendine para olunca duramiyorsun o iptaller boşuna değil psikolojimizi bozsun kendinimizi kaybedelim diye farkedersen adamlar 10 metre ofsaytta ama hakem ofsayt vermiyor gol oluyor bize bildirim geliyor ondan sonra iptal ediyor herşey psikolojimizi bozmak için hepsi işin içinde

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
48,108
15,655
113
Meram etmeyin adamlar iyi sistem kurmus bu gun herkesi soyarlar gece 12 den sonra haftalik yapip bonusu ile yine gonlunuzu alirlar 😀

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,299
3,069
113
Durmak imkansız para yokken duracam diyorsun kendi kendine para olunca duramiyorsun o iptaller boşuna değil psikolojimizi bozsun kendinimizi kaybedelim diye farkedersen adamlar 10 metre ofsaytta ama hakem ofsayt vermiyor gol oluyor bize bildirim geliyor ondan sonra iptal ediyor herşey psikolojimizi bozmak için hepsi işin içinde
Vallahi bende aynıyım para yokken şöyle olsun durucam diyorım ama para olunca işler tersine dönüyor

hero1403

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,146
3,347
113
Ne zaman bırakıcaz acaba merak ediyorum yani ölene kadar böyle mi gidecek

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,609
1,178
113
slota para yatırıp da oynayan var mı cidden akıl mantık işi değil
Bende aynı düşüncedeyim hep spor sma sonlarda çekim verirken slota giriyorum kusuratla örnek 87 bin çekecem diyelim 80 düz çekiyorum 7 binle giriyom 100 100 oynuyorum bu şekilde bazen veriyo bi kaç kez verdi

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,191
403
83
Arkadaşlar hadi slotun ne mal olduğu belli ama spor slotu geçti biri büyümü yaptı abi sürekli tek maçtan kupon mu yatar nasıl bir hastalığa yakalandım hani diyorsunuz ya 20k yada 50k tutturup kendimi tutamayıp kaybediyorum 10k üstü tutsada çekim yapsap rahatlasam diyorum barcelona 3.5 üst olsa 17 k birde 2/1 oynadım gitti 43 de GOL attı 26 k ordan geliyordu slottan şikayet ediyorsunuz ama emin olun spor daha beter bir noktaya gidiyor

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,422
763
113
Arkadaşlar hadi slotun ne mal olduğu belli ama spor slotu geçti biri büyümü yaptı abi sürekli tek maçtan kupon mu yatar nasıl bir hastalığa yakalandım hani diyorsunuz ya 20k yada 50k tutturup kendimi tutamayıp kaybediyorum 10k üstü tutsada çekim yapsap rahatlasam diyorum barcelona 3.5 üst olsa 17 k birde 2/1 oynadım gitti 43 de GOL attı 26 k ordan geliyordu slottan şikayet ediyorsunuz ama emin olun spor daha beter bir noktaya gidiyor
İkisi de birbirinden beter biri süründürüp kaybettirir diğeri anında kaybettirir sadece spor da daha zevk alıyorsun ne demişler zevk almaya bakacan 🤣