- 22,435
- 23,079
- 113
Sende alfığı vergilerle bu piyango nun vergi borçlarını siliyor adamlar benden almasın ondan alsınlar brn mi garibanım tüpçü müDerde bak 3 ay faize koysa verdigi vergi cikacak elime bu kadar para gecsinde %50 vergi alsinlar
Sende alfığı vergilerle bu piyango nun vergi borçlarını siliyor adamlar benden almasın ondan alsınlar brn mi garibanım tüpçü müDerde bak 3 ay faize koysa verdigi vergi cikacak elime bu kadar para gecsinde %50 vergi alsinlar
Aynen insanın zoruna giderGeçince öyle düşünülmüyor işte dost 16 kazansam 8 vercez deseler kabul etmem ben neden edeyim hak meselesi bu 8 belki işimi görür ama neden kabul edeyim
Kazanmadan demesi kolay ama şuan ben 1 milyon kaxanayım 800ü vergi olsun bana 200 versinler yeter derim mesela kazanınxa ağlarım 🤣Aynen insanın zoruna gider
Millet sitelerde çekim yaparken 1 lira bile bırakmıyor şu kazanctan vergi diyip yarısını kesseler intihar edenler olur 😅Kazanmadan demesi kolay ama şuan ben 1 milyon kaxanayım 800ü vergi olsun bana 200 versinler yeter derim mesela kazanınxa ağlarım 🤣
Ne yapayım dost hiç almamaktan iyidir 😂Sende alfığı vergilerle bu piyango nun vergi borçlarını siliyor adamlar benden almasın ondan alsınlar brn mi garibanım tüpçü mü
Yüzde 20 vergiOnun yarısı vergiye gider
Dün noldu aynı masadaydık devam edebildin mi sen pokerdeNe yapayım dost hiç almamaktan iyidir 😂
Yok kral baya ilerledim QQ rest attim lavuk AA ile aldı patladikDün noldu aynı masadaydık devam edebildin mi sen pokerde
Gerçek olabilir bundan uzun süre önce milli piyango çekilişinin büyük 16 ikramiyesi Bursa'nın Karacabey ilçesine çıkmıştı ben şahsen inanıyorum iman ediyorum tasdik ediyorum eşhedü milli piyango
Orda 180 kişi yoktur toplasan 80-100 kişidir herkes multiBize daha 180 kişide 10 kişiye 250 TL çıkmıyor aq millet milyarda bir ihtimalle kazandığına bak