Ss atmadım ama 30 niye yazacam ki 20 yatırdım 20 yazarım m .engelledim adamıKanka bide senden ss istemiş bilgilerini galiba ya hesabını çalacak yada başka birşey bu
Kardeş herkes bilinçlensin diye paylaşım yapıyorumDostum burada kafanı kurcalayana kadar git desteğe sorsana.
Yazdım desteğe bekle bi atcam burayaKardeş herkes bilinçlensin diye paylaşım yapıyorum
VIP listedesin diyor bana
Kullanıcı adımı da doğru söyledi
Sormadım engelledim4 maç 1.40 dan oynatır
BekliyorumYazdım desteğe bekle bi atcam buraya
Valla sen bilirsin dostum. Az buz bı para değil.Kardeş herkes bilinçlensin diye paylaşım yapıyorum
VIP listedesin diyor bana
Kullanıcı adımı da doğru söyledi
Dolandırıcı , tüm sitelere yatırımlar site üzerinden olur , sitenin yönlendirmesi gerekli, böyle whatsapp'tan yatırım yapabileceklere ulaşıyorlar , dolandırmaya çalışıyorlar , ya tutarsa hesabı
Benim görüşüm şu şimdi 30 k yazınca 20 k yatırmış olacağım ama foruma 30 yazmış olacağım orada bir oyun var işteYazdım desteğe bekle bi atcam buraya
Bi sıkıntı var bu işte veya bu arkadaş herhalde aracı kurum oluyor sen 20 yollicaksın foruma 30 yazınca bu kişi sistemden onay verecek herhalde bi bakalım destek ne dicekBenim görüşüm şu şimdi 30 k yazınca 20 k yatırmış olacağım ama foruma 30 yazmış olacağım orada bir oyun var işte
Çok çok site içi yatırım bonusu diye mesaj atsınlar demi yaniDolandırıcı , tüm sitelere yatırımlar site üzerinden olur , sitenin yönlendirmesi gerekli, böyle whatsapp'tan yatırım yapabileceklere ulaşıyorlar , dolandırmaya çalışıyorlar , ya tutarsa hesabı