Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bu Dolandırıcı Mı Sizce

Yazlık

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,368
9,188
113
Kesin adam. Para yatırınca bu %15 felan alacak

yumlu

Betgit'e Kalın Gelen Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,802
4,430
113
Aparkatım aldığım duyuma göre 1Xbet sahibi dün rahmetli Volkan Konak'ın konserinde ön sırada oturuyormuş adam kalkıp noluyor diye bakmaya tenezzül etmemiş ölüye toprak vermez bunlar %50 vereceklerine inandın mı biraz olsa bile

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,352
113
Kanka bide senden ss istemiş bilgilerini galiba ya hesabını çalacak yada başka birşey bu

ZamparanınOlumu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,194
1,367
113
Dostum burada kafanı kurcalayana kadar git desteğe sorsana.

dpvdsh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,369
2,107
113
Siteyle anlaşmalı iş yapiyo bile olabilir 20 yatirinca niye 30 yaziyosun yanlış yazdın diyip paraya yatmasinlar

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,352
113
Benim görüşüm şu şimdi 30 k yazınca 20 k yatırmış olacağım ama foruma 30 yazmış olacağım orada bir oyun var işte
Bi sıkıntı var bu işte veya bu arkadaş herhalde aracı kurum oluyor sen 20 yollicaksın foruma 30 yazınca bu kişi sistemden onay verecek herhalde bi bakalım destek ne dicek

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,715
11,009
113
Dolandırıcı , tüm sitelere yatırımlar site üzerinden olur , sitenin yönlendirmesi gerekli, böyle whatsapp'tan yatırım yapabileceklere ulaşıyorlar , dolandırmaya çalışıyorlar , ya tutarsa hesabı
Çok çok site içi yatırım bonusu diye mesaj atsınlar demi yani

WhatsApp noluyo