- 599
- 435
- 63
4e alırsın ama ne olduğunu ben söylemeyeceğim3 teklif ederim 4 e bağlarım
4e alırsın ama ne olduğunu ben söylemeyeceğim3 teklif ederim 4 e bağlarım
Sen söyleme ağzında kalsın4e alırsın ama ne olduğunu ben söylemeyeceğim
Hahahaha komikmiş üstünde çok düşündün mü yazarkenSen söyleme ağzında kalsın
50k ya topladıysan 30a satamazsınEkli dosyayı görüntüle 915804
Benim 50k lık sistem bu satıcam uyguna bunu şimdi işte
Alt üst her ihtimalli deniyorum , hangisi hoşuna gidiyorsa söyleHahahaha komikmiş üstünde çok düşündün mü yazarken
biraz daha havla 2 iq eğlendir beni hadiAlt üst her ihtimalli deniyorum , hangisi hoşuna gidiyorsa söyle
OoooOo iyi iyi , dayanabilecekmisin bakalım , gözlerin kaymış 🤣🤣🤣 daha da abanacam dikkatli olbiraz daha havla 2 iq eğlendir beni hadi
alttan devam et 😂
o işlemciyle oyunda oynarsın filmde izlersin ofis işlerini de yaparsın ayrıca cihazda gtx 1650 var reis nerde harici ekran kartı yok?5 6k maksımum işlemcisi iyi film ofis işleri için iş görür ama oyun için alıyorsan hiç apu sistem yani fiziksel ekran kartı yok
aslanım benim yapıyosun bu sporu :dOoooOo iyi iyi , dayanabilecekmisin bakalım , gözlerin kaymış 🤣🤣🤣 daha da abanacam dikkatli ol
Aynen öyle. Elektronikte ve arabada 2.el alınmaz. 2026 model Fiat yerine 20 yıllık Mercedes de alabilirsin aynı paraya. Ama arabanın tek bir klima fanı veya farı bile bi dünya para. Çünkü nadir bulunuyorha bu arada hiçbir elektronik üründe 2.el almanı asla tavsiye etmem 0 al bi düşük modelini al temiz olsun,0 kullan herzaman bu şekilde alışveriş yaparım ben