- 14,879
- 16,659
- 113
adam bide simdi 10 milyon cekım ekranı atip bizi göt etmiyor muS et krdsm lelesi böyleyse lolosu Allah bilir nasildir
adam bide simdi 10 milyon cekım ekranı atip bizi göt etmiyor muS et krdsm lelesi böyleyse lolosu Allah bilir nasildir
Bu yrrm trx cekcem diye BTC ye çeker onu da piç ederadam bide simdi 10 milyon cekım ekranı atip bizi göt etmiyor mu
2016 yılında aldığım Asus marka bir laptobum vardı. 7 sene bana mısın demedi. Sonunda mavi ekran hatası verdiğinde ssd hard diskin değişmesi lazımmış. Onu değiştirdikten 6 ay sonra gene hatalar vermeye başladı. Bu sefer batarta pili ve birkaç parça daha değişti, macun çekildi ve toplamda 3 bin tl para harcadım. Sonra yaklaşık 5-6 ay daha geçti ve gene bozuldu. Ben de gittim 6.500 tl'ye sıfır notebook aldımNe alaka birader bir parça bozulunca sıra diğer parçalardaymış falan 😂😂😂
Tamamen zırva
Elektronik cihazların kullanımına dikkat etmen gerekiyor.2016 yılında aldığım Asus marka bir laptobum vardı. 7 sene bana mısın demedi. Sonunda mavi ekran hatası verdiğinde ssd hard diskin değişmesi lazımmış. Onu değiştirdikten 6 ay sonra gene hatalar vermeye başladı. Bu sefer batarta pili ve birkaç parça daha değişti, macun çekildi ve toplamda 3 bin tl para harcadım. Sonra yaklaşık 5-6 ay daha geçti ve gene bozuldu. Ben de gittim 6.500 tl'ye sıfır notebook aldım
Uzun lafın kısası şunu öğrendim ki 7 yıl gibi uzun süre kullandığın bir elektronik eşyanın bir parçası bozulduysa hiç macera aramadan yenisini alacaksın. 3 bin tl parayı da 1 yıl daha dayansın diye harcamış oldum
Gerçekten de bir parça bozulduysa sıra diğerlerine geliyor. 7 sene dile kolay
Ben oyun oynamadığım için özellikleri düşük notebook tercih ediyorum. Ama sıfır mal olması önemli. Pahalı olmadığı için de özen göstermiyorum pek. Kapağını açıp tozunu bile almam. 3-5 yıl götürse iyi diyorum. Önceki 7 yıl götürmüştü. Şu an kullandığımı da 1.5 yıl önce 6.500 tl'ye almıştımElektronik cihazların kullanımına dikkat etmen gerekiyor.
Bende de 10 yıllık bir desktop pc vardı yılda 1-2 düzenli olarak bakımlarını yapardım ve beni 10 yıl götürdü reis.
Sistem özellikleri geri kaldığı için değiştirdim yoksa hala taş gibi çalışıyordu.
Kullanımdan çok cihaza verdiğin değer de önemli, cihazla ilgilenmen gerekiyor.
İstemcisi vs iyidir derken kanka zaten yazıyor anliyosan iyi yada kötü olduğunu bilirsin zaten iyidir nedir lAvalla tasarımı falan çöp ötesi birşey bu ha belki işlemcisi vs iyidirde 5binden fazla verilmez buna
Yav aga 7k 5k yaziyonuz da yazmayın link atın onlara bakalimEkran kartı çöp kozmetik çöp Max 7k
15 buna mı vereceksin cidden ?15 e alınmaz mı dost
Kanka kod için alıyorsan Letgo'dan daha ucuz daha uygun bulursunKod için aliyom. Zaten oyun felan oynamayacam
Yok 12 vercem15 buna mı vereceksin cidden ?
işlemciden pek anlamıyorum ben tasarımı hakkında konuştumİstemcisi vs iyidir derken kanka zaten yazıyor anliyosan iyi yada kötü olduğunu bilirsin zaten iyidir nedir lA
Kanka şehrine göre letgo'dan Acil yazıp arat millet en uygun öyle veriyor acil paraya ihtiyacları varsaYok 12 vercem
2 ay kullanıcsm sonra zaten sistem alicam dostha bu arada hiçbir elektronik üründe 2.el almanı asla tavsiye etmem 0 al bi düşük modelini al temiz olsun,0 kullan herzaman bu şekilde alışveriş yaparım ben
Çıkartmaz dost benim PC 20 gündür 20 dakika falan kapalı kaldıDost kuryelik yapiyorum kiş geldi bu havada çalışılmiyor PC açık kalicak TG yüklü olucak o kadar günde 13 14 saat açık kalicak sorun çıkarır mı