Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bu Ay Bana Yaramadı

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,248
951
113
dost kayıp hep bizdede aldım verdık sonuc kasa kazandı hep de ole devam edıcek slotan kımse alamaz alsada ertesı gun gerı verırsın spor oynuyom suan slotan on bın kat ıyı kazanc

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,833
6,576
113
Şimdi size birşey söylüycem belki inanır belki inanmazsınız geçen ay jojo pokerde 3.oldum 12 bin dolar aldım şansım döndü ordan yürüdüm 7 milyon para yaptım ay sonuna kadar bu arada starzbet 800k ya çöktü çokta takmadım bu ay başından itibaren ne spor ne slot ne Kıbrıs tayim canlı yada gidiyorum hiç birinden bir kuruş kâr edemedim hepsi eridi gitti 2 milyona bir araba almıştım bi o kaldı elimde araba almasam oda giderdi
O araba da bir yerden sonra gözüne batacak, onu satıp model düşürüp aradaki farktan kumar için kendine para artıracaksın derken azar azar elinde kalan o son kâr da eriyip gidecek. Klasik kumar hazin sonu.

Estebtc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,735
1,228
113
O araba da bir yerden sonra gözüne batacak, onu satıp model düşürüp aradaki farktan kumar için kendine para artıracaksın derken azar azar elinde kalan o son kâr da eriyip gidecek. Klasik kumar hazin sonu.
Evet maalesef öyle ama biz o hataları çok önceden yaptık dostum akıllandık artık o yüzden kâr ile arada aldığımız ev araba taşınmaz mülk yanımıza kâr kalıyor çabuk bozduramayacağm şeylere yatırım yapıyorum

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,833
6,576
113
Evet maalesef öyle ama biz o hataları çok önceden yaptık dostum akıllandık artık o yüzden kâr ile arada aldığımız ev araba taşınmaz mülk yanımıza kâr kalıyor çabuk bozduramayacağm şeylere yatırım yapıyorum
Diren kardeşim o arabayı satma sakın, o arabayı satmadığın sürece kârda olacaksın emin ol arada yine vuracaksın çünkü dinle kardeşini, bizde parayı kullanma iradesi yok çünkü, elimizdekini bir şeylere çevirmediğimiz sürece al gülüm ver gülüm yapıyoruz, keşke bir tane de ev alsaymışsın evin varsa bile kiraya verirdin güzel para vurmuşsun, sağlık olsun, araba hiç değilse kâr kalsın.

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,310
1,406
113
Ben evlendiğimde hepsini eşime vericem sakın banada yerini paranın söyleme diyeceğim

Estebtc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,735
1,228
113
Diren kardeşim o arabayı satma sakın, o arabayı satmadığın sürece kârda olacaksın emin ol arada yine vuracaksın çünkü dinle kardeşini, bizde parayı kullanma iradesi yok çünkü, elimizdekini bir şeylere çevirmediğimiz sürece al gülüm ver gülüm yapıyoruz, keşke bir tane de ev alsaymışsın evin varsa bile kiraya verirdin güzel para vurmuşsun, sağlık olsun, araba hiç değilse kâr kalsın.
Eve önceden fazlasıyla yatırım yapmıştım ya kira gelirlerim var onunla geçiniyorum zaten arabada iki tane ama yinede giden parada az değil üzülüyor insan

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
310
83
10aldin mi 100 gidiyor her zaman onlar kazanıyor hırs olduğu sürece bizden bir bok olmaz