- 2,056
- 1,640
- 113
izliom ev saldırıyor. Bakalım Dep kontradan atarsa yatar skoraDep full yedek
izliom ev saldırıyor. Bakalım Dep kontradan atarsa yatar skoraDep full yedek
Bende oranlari gorunce sasirdim. Dep 10 gomlek ustun normalde. Hocalari Cannavaro imis. Musa dembele, Guilherme gibi oyunculari varmis. Ama yedekse kotu.Dep full yedek
Gerci eski kadroy bktim herhlde. Corona dan hepsi gitmistir bska yereBende oranlari gorunce sasirdim. Dep 10 gomlek ustun normalde. Hocalari Cannavaro imis. Musa dembele, Guilherme gibi oyunculari varmis. Ama yedekse kotu.
aynen çinde kimse kalmadı. Çoğu gitti. Bakalım herşey olabilir.Gerci eski kadroy bktim herhlde. Corona dan hepsi gitmistir bska yere
2021 kadrosunda bir suru yabanci oyuncu gorunuyor normalde. Belki ligler baslayinca doneceklerdir. Neyse hayirlisi...aynen çinde kimse kalmadı. Çoğu gitti. Bakalım herşey olabilir.
4-1 bitmiş çoğu yere gelmemişKota ranger maci da 4-0 bitti gosteriyor. 30. Dakika 4-0 olan mac oyle bittiyse cok ilginc![]()
Sofascore da 4-0 olarak duzeltmis. Bir kac site daha 4-0 bitti gosteriyor.4-1 bitmiş çoğu yere gelmemiş
olabilir. Çokta şuan önemi kalmadı reis. Çin maçındayız. Hedef 1-1 bitmesiSofascore da 4-0 olarak duzeltmis. Bir kac site daha 4-0 bitti gosteriyor.
Gitmiş bütün oyuncular koronadan dolayı kaçmışlar bi teknik direktör cannavaro kalmışBu guanzu çok iyi takımdı port FC kim niye bu kadar favori