Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Brn2nl / Gaziantep Penaltı 6.11 Oran

Kupon Miktarı
8500
Kupon Oranı
6.11

ahmetc10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,424
7,839
113
Yapabileceğim bütün analizi yaptım bulabileceğim tüm parayı buldum.

Kazanırsa sağlam olsun diyede 1xbet'de oynadım.Sinerjinize ihtiyacım var arkadaşlar.

Beğenen ve yorum atan arkadaşlardan kupon kazandığı takdirde 1 kişiye küsüratı olan 1935₺ 2 kişiye de 500-500 şans parası atarım.

Ekli dosyayı görüntüle 824779
Bol şans

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,521
1,818
113
Dün bırakmadın mi sen Baran Sabribey gibi oldun heee psikolojini iyi görmüyorum senin

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,235
8,284
113
penaltı için yapabileceğin hangi analizleri yaptın merak ediyorum. Gs-Antep arasında kaç penaltı olmuş, bu hakem kaç penaltı çalmış falan onlara mı baktın? Heba olan bir 8500 TRY, gelse de, gelmese de kupon. Umarım gelir tabii o ayrı, bol şans.
üstüme düşen kadar analiz yaptım bir de çok paraya ihtiyacım var düz penaltı olur oynamak yeterli olmayacaktı çünkü gelse dahi tekrar iki kez daha risk almak zorunda kalacaktım diye bu seçeneği tercih ettim bakalım giden 8.5 olur yarın bir gün bulunur ama 50k bulmak biraz zor

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,235
8,284
113
Dün bırakmadın mi sen Baran Sabribey gibi oldun heee psikolojini iyi görmüyorum senin
napayım 30k betpirden tokatlandım dünde üstüne acrobet 8k tokatladı beni 😆 21k dün param çöpe gitti bu gelirse bir şeyleri düzeltme şansım olabilir bilmiyorum ya

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,418
4,203
113
Bol şanslar cigerim

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,002
2,826
113
geçen sezon süper ligde aleyhine en çok penaltı çalınan üç büyükten birincisi 7 penaltı ile gs olmuştur. ikinci sırada 6 penaltı ile fenerbahçe vardır. üç büyükler ve ligde aleyhine en az penaltı verilen takım 1 penaltı ile beşiktaş olmuştur. 😆
Ülke hakemi sizi kollamak için ilmek ilmek işler ligi rekabet bitince eyyam için buna çalalım sussunlar şuna calmayalim konusmasinları iyi kovalarlar boşver siz takılın kendi liginizde

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
52,732
9,929
113

Kazanırsa sağlam olsun diyede 1xbet'de oynadım.Sinerjinize ihtiyacım var arkadaşlar.

Beğenen ve yorum atan arkadaşlardan kupon kazandığı takdirde 1 kişiye küsüratı olan 1935₺ 2 kişiye de 500-500 şans parası atarım.

Bol şans

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,182
13,037
113
Ülke hakemi sizi kollamak için ilmek ilmek işler ligi rekabet bitince eyyam için buna çalalım sussunlar şuna calmayalim konusmasinları iyi kovalarlar boşver siz takılın kendi liginizde
resmi istatistik verdik hala diretiyorsun takılıyoz zaten rahatta kal bro.

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,979
11,152
113
Bol şanslar dostt

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,340
4,954
113

Bol şansın olsun hacim . İçimden geçende sanki ilk yarı Antep penaltı kazanıp 1-0 devreyi aldikta sonra maçın 1den 2 olması yönünde olacağıdır içime dogan

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,700
22,091
113
napayım 30k betpirden tokatlandım dünde üstüne acrobet 8k tokatladı beni 😆 21k dün param çöpe gitti bu gelirse bir şeyleri düzeltme şansım olabilir bilmiyorum ya
O degil dost biz bu maçı nasil takip edecez penaltı gelecekmi diyemi ilk penaltıyı yazanami odul verecen yoksa dakika dakika sureyi sayan adama mi puahah

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,583
23,208
113
Dost sana zahmet bu kupon gelirse yarısını yollada tokatlamayan bi ben kalmışım zaten senin liste epey bi derin içinde bılunmayan site varsa yaşasıb

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,124
84,870
113

Bol şans

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,988
6,626
113
Umarım borçla bu kuponu yapmamissindir

Ocrah