100de birmilyar fenerliBu kupon gelir.
Hem de ilk yarıdan.
Tebrikler ikramiye kazandınız...
100de birmilyar fenerliBu kupon gelir.
Hem de ilk yarıdan.
Tebrikler ikramiye kazandınız...
Bu ülkede pensilvanya aleyhine penaltı vermezler kardeşim yazık olmuş şimdidenYapabileceğim bütün analizi yaptım bulabileceğim tüm parayı buldum.
Kazanırsa sağlam olsun diyede 1xbet'de oynadım.Sinerjinize ihtiyacım var arkadaşlar.
Beğenen ve yorum atan arkadaşlardan kupon kazandığı takdirde 1 kişiye küsüratı olan 1935₺ 2 kişiye de 500-500 şans parası atarım.
Ekli dosyayı görüntüle 824779
aynen kobaniBu ülkede pensilvanya aleyhine penaltı vermezler kardeşim yazık olmuş şimdiden
Fenerli değilim apo sakin olaynen kobani
inşallah dediğin gibi olur dostum ama ligin ilk maçı zor gibitürkiye ligi herşey olabılır
Bol şanslar umarım yazdın gibi gelirYapabileceğim bütün analizi yaptım bulabileceğim tüm parayı buldum.
Kazanırsa sağlam olsun diyede 1xbet'de oynadım.Sinerjinize ihtiyacım var arkadaşlar.
Beğenen ve yorum atan arkadaşlardan kupon kazandığı takdirde 1 kişiye küsüratı olan 1935₺ 2 kişiye de 500-500 şans parası atarım.
Bol şanslarYapabileceğim bütün analizi yaptım bulabileceğim tüm parayı buldum.
Bolsansin olsunYapabileceğim bütün analizi yaptım bulabileceğim tüm parayı buldum.
Bol şanslar alayım 1935 iYapabileceğim bütün analizi yaptım bulabileceğim tüm parayı buldum.
bunları iyi uyutuyor AliSon 3 yıla bak bakalım 10 yıla da bak.
Son 3 yılı söyleyeyim fb 45 gs 38 penaltı kullanmış. Sarı-kırmızı kartlara da bak. En çok ağlayan sizsiniz. En çok kullanan da sizsiniz. Suçu sürekli hakemde ararsınız. Yönetimin ... Yiyin. Bomboş yorumlar yaparsınız bir de
fenerle karıstırdın heraldeTürkiye süper liginde bir penaltı varsa Galatasaray onun talibi değil sahibidir !
Umarım Antep'e de çalarlar
geçen sezon süper ligde aleyhine en çok penaltı çalınan üç büyükten birincisi 7 penaltı ile gs olmuştur. ikinci sırada 6 penaltı ile fenerbahçe vardır. üç büyükler ve ligde aleyhine en az penaltı verilen takım 1 penaltı ile beşiktaş olmuştur. 😆Bu ülkede pensilvanya aleyhine penaltı vermezler kardeşim yazık olmuş şimdiden
Yapabileceğim bütün analizi yaptım bulabileceğim tüm parayı buldum.
Gecen sene lig devre arasında bitti zaten dost gecen sene adam akilli bir rekabet bile olmadı ona bakarsangeçen sezon süper ligde aleyhine en çok penaltı çalınan üç büyükten birincisi 7 penaltı ile gs olmuştur. ikinci sırada 6 penaltı ile fenerbahçe vardır. üç büyükler ve ligde aleyhine en az penaltı verilen takım 1 penaltı ile beşiktaş olmuştur. 😆
Valla gelmeli yani yazık olur yoksaYapabileceğim bütün analizi yaptım bulabileceğim tüm parayı buldum.