- 9,257
- 8,308
- 113
beşiktaş maçına total 4.5 üst girsen iyiymiş antalya 2 golü atabilir inşallah 4-1 gibi bi skor bekliyorum ama bol şanslarMerhaba,
Yarına 15k lazım iki gündür 20k verecek kuponlar hep tekten yattı 😞🙄 Rotabet bonus eklemiş.Bu daha son şans umarım olurda paçayı sıyırırız. 🫣🧐😄Ekli dosyayı görüntüle 598627
Ömrümde öyle cesur davranmadım 😄 tümbet bonus çevirken 5k 5k basıyordum 5-6 orana leblebi gibi geliyordu 😅Tek maça 10 bin bastıklarını paylaş dost koymuşsun önümüze piyango biletini
Bol şanslar
aklımda ilk 4.5 üst vardı başakşehir maçında dep 2.5 üst demiştim patladım korkudan diyemedim 😔beşiktaş maçına total 4.5 üst girsen iyiymiş antalya 2 golü atabilir inşallah 4-1 gibi bi skor bekliyorum ama bol şanslar
tutsa ayrı stres başlıyor 15k yapıp bırakmam lazım birde çevrimi var 15 kat fjjfjf tutupta sıfırlarsam ne koyar bana 😅Tutarsa küsurata konarım
Bol şanslarMerhaba,
Yarına 15k lazım iki gündür 20k verecek kuponlar hep tekten yattı 😞🙄 Rotabet bonus eklemiş.Bu daha son şans umarım olurda paçayı sıyırırız. 🫣🧐😄Ekli dosyayı görüntüle 598627
ev sahibi-kiracı duasını hatim ediyorum şu anda 😄😄Hangi duaları ettin dost bir arkadaş soruyor da
teşekkürler dostum umarım olur ya işte sinerji yaratalım diye paylaştım 😄Bol şanslar dostum güzel adamsın sen umarım kazanç nasıp olur
umarım olur ya beklemek stres yaratıyor 😄İlk yarıdan gelir inşallah