Miktar totem sanırım. Bol şansBaşa baş geçer diye düşünüyorum gelirse takip edenlerden 4kyı paylaştırırızEkli dosyayı görüntüle 839896
Miktar totem sanırım. Bol şansBaşa baş geçer diye düşünüyorum gelirse takip edenlerden 4kyı paylaştırırızEkli dosyayı görüntüle 839896
Yok be usta limit buMiktar totem sanırım. Bol şans
Parayı oynayıp kaybederim diye şimdiden bastımİns öyle olur maça 3 saat var bekleyip göreceğiz
BolşanssBaşa baş geçer diye düşünüyorum gelirse takip edenlerden 4kyı paylaştırırızEkli dosyayı görüntüle 839896
bsanssBaşa baş geçer diye düşünüyorum gelirse takip edenlerden 4kyı paylaştırırızEkli dosyayı görüntüle 839896
bsanssBaşa baş geçer diye düşünüyorum gelirse takip edenlerden 4kyı paylaştırırızEkli dosyayı görüntüle 839896
İyi yapmışsınParayı oynayıp kaybederim diye şimdiden bastım
bol şansBaşa baş geçer diye düşünüyorum gelirse takip edenlerden 4kyı paylaştırırızEkli dosyayı görüntüle 839896
dost admınelr ceklsısı yapıorrr kurallar bolee takıpedenlere sen veremıosunyanı bılgın olsun bol sanssBaşa baş geçer diye düşünüyorum gelirse takip edenlerden 4kyı paylaştırırızEkli dosyayı görüntüle 839896
Ne diyorsun oluru var mibol şans
Başlıgı düzelttiririz hele bi gelsin yeni deelik😀dost admınelr ceklsısı yapıorrr kurallar bolee takıpedenlere sen veremıosunyanı bılgın olsun bol sanss
He ya hele gelsin 😀Başlıgı düzelttiririz hele bi gelsin yeni deelik😀
Bol şanslar basılan tutar ile kazanç göze çok hoş geliyorBaşa baş geçer diye düşünüyorum gelirse takip edenlerden 4kyı paylaştırırızEkli dosyayı görüntüle 839896
Bol şanslar reisBaşa baş geçer diye düşünüyorum gelirse takip edenlerden 4kyı paylaştırırızEkli dosyayı görüntüle 839896