- 3,600
- 1,948
- 113
Bol şans🧿Başa baş geçer diye düşünüyorum gelirse takip edenlerden 4kyı paylaştırırızEkli dosyayı görüntüle 839896
Bu nasıl miktar basmak la hahahhahaha bol şansBaşa baş geçer diye düşünüyorum gelirse takip edenlerden 4kyı paylaştırırızEkli dosyayı görüntüle 839896
Maks bu sitede 😀Bu nasıl miktar basmak la hahahhahaha bol şans
Bol şans dostBaşa baş geçer diye düşünüyorum gelirse takip edenlerden 4kyı paylaştırırızEkli dosyayı görüntüle 839896
He Max bu kadar dedim fantazimi yoksaMaks bu sitede 😀
Tek derdimiz bu olsun hallederiz@Brk0179 ama çekiliş açmışsın dost sen secemezsin
Bol şanslarBaşa baş geçer diye düşünüyorum gelirse takip edenlerden 4kyı paylaştırırızEkli dosyayı görüntüle 839896
Polonya kötü takım mıTek derdimiz bu olsun hallederiz
Kötü değil diye aldım iştePolonya kötü takım mı
İns Türkiye geçen maçlarda ki gibi oynamaz oynarsa fark epey açılırKötü değil diye aldım işte
Polonyayı seviyorum 2 türlüdede kazanırızİns Türkiye geçen maçlarda ki gibi oynamaz oynarsa fark epey açılır
İns öyle olur maça 3 saat var bekleyip göreceğizPolonyayı seviyorum 2 türlüdede kazanırız
Bol şans reis inşallah gelirBaşa baş geçer diye düşünüyorum gelirse takip edenlerden 4kyı paylaştırırızEkli dosyayı görüntüle 839896
Bol sans dosttBaşa baş geçer diye düşünüyorum gelirse takip edenlerden 4kyı paylaştırırızEkli dosyayı görüntüle 839896
Basladiginda burdayizBaşa baş geçer diye düşünüyorum gelirse takip edenlerden 4kyı paylaştırırızEkli dosyayı görüntüle 839896