- 5,380
- 1,941
- 113
Tebrikler tekrardan ❤düştüğümüz yerden kalktık çok şükür tüm dostlara çok teşekkür ederim
Tebrikler tekrardan ❤düştüğümüz yerden kalktık çok şükür tüm dostlara çok teşekkür ederim
recep ayık ol, golü atanı söyledim ayıp olmasın diye asisti spinazzola yapar demedimMaraba![]()
Tebrikler kardeşdüştüğümüz yerden kalktık çok şükür tüm dostlara çok teşekkür ederim
Fotoşoprecep ayık ol, golü atanı söyledim ayıp olmasın diye asisti spinazzola yapar demedim
Ne demek reis her zaman tipster Savaş derler bana memnun oldumdüştüğümüz yerden kalktık çok şükür tüm dostlara çok teşekkür ederim
gelirse çekiliş değil bu kardeş, içinden geçen kişilere dmden yazarsınbeyler takip eden çok shellaca aktarcam çekiliş yapsın aranızdan olurmu @Shellac reis bakabilirmisin
Tabiki, kaç kisi cekilcekbeyler takip eden çok shellaca aktarcam çekiliş yapsın aranızdan olurmu @Shellac reis bakabilirmisin
reis herkez takip etti 3 kişiye yollayacağım ama şimdi haksızlık olur onun içingelirse çekiliş değil bu kardeş, içinden geçen kişilere dmden yazarsın
O iş yaş sen kendin ulaşman lazımbeyler takip eden çok shellaca aktarcam çekiliş yapsın aranızdan olurmu @Shellac reis bakabilirmisin
İlk sayfadan bu yana takip eden 3-4 kişi var kanka zaten istersen bi bakbeyler takip eden çok shellaca aktarcam çekiliş yapsın aranızdan olurmu @Shellac reis bakabilirmisin
sıkıntı olmaz kardeş kimse gönül koymazreis herkez takip etti 3 kişiye yollayacağım ama şimdi haksızlık olur onun için
🥺İlk sayfadan bu yana takip eden 3-4 kişi var kanka zaten istersen bi bak
Helal konuş reis arkandayımİlk sayfadan bu yana takip eden 3-4 kişi var kanka zaten istersen bi bak
Dost rollling de çekiliş olmuyor sen seçiyorsunreis herkez takip etti 3 kişiye yollayacağım ama şimdi haksızlık olur onun için