- 42,426
- 41,364
- 113
Zaten bu forumda bı ben bonus alıyorum burası zaten dostlar kıraathanesiYooo benim bonusla işim yok işe alcaklar beni prova yapıyorum
Zaten bu forumda bı ben bonus alıyorum burası zaten dostlar kıraathanesiYooo benim bonusla işim yok işe alcaklar beni prova yapıyorum
Bonus ne diye sorsan Google sorup cevaplayacaklar hepsiZaten bu forumda bı ben bonus alıyorum burası zaten dostlar kıraathanesi![]()
Ben artık bonus kovalamıyorum valla sıkıldım aç kalırım daha iyi denk düşerse alıyorum yoksa aramıyorumZaten bu forumda bı ben bonus alıyorum burası zaten dostlar kıraathanesi![]()
Sende bir topla kendini de eski günlerine donHa yine zorla eklemek isterse yine onun bileceği iş . Editörlük yapması değil buralarda
Dönüşüm muhteşem olacak. Bu mesaj kayıtlara geçsinSende bir topla kendini de eski günlerine don
Dost o beni tavlada mars ettiği gün şans kavramını yitirdi bütun şansını o gün kullandıSende bir topla kendini de eski günlerine don
Kayıt deneme bir ikiDönüşüm muhteşem olacak. Bu mesaj kayıtlara geçsin
Inşallah kardo bi patlama yapmak lazım artıkDönüşüm muhteşem olacak. Bu mesaj kayıtlara geçsin
Sende batislardasin aylardır seninde patlak heralde islerDost o beni tavlada mars ettiği gün şans kavramını yitirdi bütun şansını o gün kullandı![]()
Sorma geçen ay fena harcadılar bizi dost bir iki güne ses getirirz inşallahSende batislardasin aylardır seninde patlak heralde isler
Ya ben patlama yapacamda şimdi ayıp olmasın @Marley15 dosta diye önce o yapsın dewamini biz getirelimInşallah kardo bi patlama yapmak lazım artık
Şu insanlığın yok mu beni benden alıyor dosyYa ben patlama yapacamda şimdi ayıp olmasın @Marley15 dosta diye önce o yapsın dewamini biz getirelim
Lanet olsun içimdeki insan sevgisineŞu insanlığın yok mu beni benden alıyor dosy
Seni ben kaldıracağım dost az sabretŞu insanlığın yok mu beni benden alıyor dosy
Artık dm yide kapatamazssin @JayJayOkocha bağladı bizi kaçışın yokŞu insanlığın yok mu beni benden alıyor dosy
Hadi bakalım beklemedeyizSorma geçen ay fena harcadılar bizi dost bir iki güne ses getirirz inşallah![]()
Marley ile takibe aldık sebiArtık dm yide kapatamazssin @JayJayOkocha bağladı bizi kaçışın yokbulacağım seni
Bitirirler dost birazdan sonuçlanırSonuclanmayan ve betco dan kaldirilan mac,an itibariyla 1xbet sitesinde bitti gosteriyor.ne zaman sonuclanir bilmiyorum.daha uyanigim umarim hemen sonuclanir ve son adimda bitiririz.
Ayıp ediyon dost bir gece ansızın gelebilirimMarley ile takibe aldık sebi