- 7,084
- 4,217
- 113
Aynen bro bu takimi bilmeyen gitsin köprüden atlasın🤣Takımı herkes taniyordur.Benim oynayacak durum yok.durumu olanların ufaktan denemesini tavsiye ederim. Ev sahibi kazanır. Nesine de maç vardı ama kaçak sitelerden bır kactanesine baktım yoktu.Ekli dosyayı görüntüle 664536
Belçika 2. Lig takımı ev sahibi oranı çok aşırı yüksekBu maç ne maçı böyle dost ilk defa görüyorum 🤣
Harbi dep berbat niye böyle açmışlar acabaBelçika 2. Lig takımı ev sahibi oranı çok aşırı yüksek
Vardır birşey ama denenmeye değer benceHarbi dep berbat niye böyle açmışlar acaba
Parasızligin gözü kör olsun dostAçılış oranı bankobette 24.00 di maç başladı 9.10a düştü @Brakee
Nesine de oran 17Takımı herkes taniyordur.Benim oynayacak durum yok.durumu olanların ufaktan denemesini tavsiye ederim. Ev sahibi kazanır. Nesine de maç vardı ama kaçak sitelerden bır kactanesine baktım yoktu.Ekli dosyayı görüntüle 664536
İsabetli şutu ev atmış amaGaza gelip 400 attim deplasman tek kale oynuyor
Gaza gelip 400 attim deplasman tek kale oynuyor
Şaka yapıyorsunEvin kaleciler sakatmis kaleye yardımcı antrenör gecmis
EvetŞaka yapıyorsun
Allah için sen de şaka yapiyorum deLa ev paf takımla cıkmış niye acaba ondan oran yüksek
Müslüm bol şans kardesimTakımı herkes taniyordur.Benim oynayacak durum yok.durumu olanların ufaktan denemesini tavsiye ederim. Ev sahibi kazanır. Nesine de maç vardı ama kaçak sitelerden bır kactanesine baktım yoktu.Ekli dosyayı görüntüle 664536