- 22,604

- 7,085

- 113

Dk 22 gol at yada ye barça
								Hadi reis geldi . Bol şansGelirse 5_6 arkadaşı görürüz.. bi bol şanslar alırım.. kupon miktarını paylaşmayacaktım ama sahte demeyin diye paylaştım.. sizlerde paylaşın basılan miktarı![]()
bir kaç adım yapacağım kupon sonra güzel bı dağıtım Ekli dosyayı görüntüle 459719
Bol sansGelirse 5_6 arkadaşı görürüz.. bi bol şanslar alırım.. kupon miktarını paylaşmayacaktım ama sahte demeyin diye paylaştım.. sizlerde paylaşın basılan miktarı![]()
bir kaç adım yapacağım kupon sonra güzel bı dağıtım Ekli dosyayı görüntüle 459719
Ben o olayları anlamıyorum zaten kim neden oynadığını fazla gösterir amacı nedir bir şey diyemiyoruzHaksızmıyım enişte![]()
30k bastım 60k alicam 2 kişiye 100 TL vercemBen o olayları anlamıyorum zaten kim neden oynadığını fazla gösterir amacı nedir bir şey diyemiyoruz
Hadi salo gol attır barcayaBarça yermisin rica etsem
😂😂😂😂😂😂😂😂😂30k bastım 60k alicam 2 kişiye 100 TL vercem![]()
Bol şansGelirse 5_6 arkadaşı görürüz.. bi bol şanslar alırım.. kupon miktarını paylaşmayacaktım ama sahte demeyin diye paylaştım.. sizlerde paylaşın basılan miktarı![]()
Hadi getirelim bunu da 🤣Dk 27
Haydi gol gol gol gol gol gol
Barcelona köy takımına gol atamıyorHadi getirelim bunu da 🤣