- 5,196
- 2,520
- 113
Adama yuklenmissiniz de yuklenmissiniz aw hayatın kime ne getireceğini bilemezsiniz ben size söyleyeyim haberiniz olsun.
29 bin maaş evli iki çocuklu bir insana nasıl yetsin ki ben bekarım 36 bin alıyorum mesailerle 40ı geçiyor gene geçinemiyorum. Allah yardımcın olsun dostum fakat evli ve çocukluyken hele ki düşük maaşla kumar oynadığın zaman elindeki de gidiyorsa boşanma kaçınılmaz. Umarım bir çıkış yolu bulursun.Oynamıyorum kardeş 6 ay oldu ama maaş yetmiyor kesinlikle hiç bir şekilde annesinde kalmasını istiyorum zaten şuanlık
486k borcu ek iş yaparak kumara para atmamak ile bitirdim kaçmak kolay olan asıl olay yaptıklarından ders çıkarmak ailene sahip çıkmak zamanında bizde battık ama kaçıp gitmedik100k borçmuş maks 3ay sıkı çalış ek işle biter o borç bende 2.3milyon falan sandım.
haklısın dost valla hepsi aynı bu adamdan farkı yok ama sallamışlar da sallamışlar. Kendi hikayelerini anlatsalar bu durumdan daha rezil bile olanlar vardır içlerinde.Adama yuklenmissiniz de yuklenmissiniz aw hayatın kime ne getireceğini bilemezsiniz ben size söyleyeyim haberiniz olsun.
Kaide'ye almıyorum mantıklı yazanların yardımcı olanların çoğu 30 yaş üstü aklı başında insanlar çocuk çocuk takılanlar daha ergen sıfatında kardeşim ev benim üstüme değil rahmetli babam kardeşlerin hepsine birer ev bıraktı gitti satmam satmayı düşünmem şuan insanlar ev almak için kendini parçalıyor.Adama yuklenmissiniz de yuklenmissiniz aw hayatın kime ne getireceğini bilemezsiniz ben size söyleyeyim haberiniz olsun.
Reis 20 kere borç yaptım 20 kere maaş Pic ettim 2 kere rezil oldum 2 kere ölümden döndüm 5 yıldır Kredi borcum var ben 2005 doğumluyum bu yolun sonu ya ölüm yada ölümden beter bu yüzden son şansım var askere gidiyorum artık kurtulmam gerekiyor yeter artıkArkadaşlar herkese iyi forumlar gününüz güzel geçsin başlıkta belirttim goygoy yapmak için yazmasın kimse boşanmış arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
4 yıllık evliliğim var benim yaptığım saçma sapan kumar borçları eşimin kredi kartı eksi hesapları öderken zorlanıyorum kendi borçlarım icralık zaten maaş 29 bin yetmiyor yetmiyor yetmiyor.
Boşanmak için acele ederdimde ellerinizden öper 2 yaşında oğlum var kendime eşime değil her seferinde oğlum geliyor aklıma boşanmak istediğimde sevgimiz kalmadı birbirimize ev bana ait evi kiraya verip borçları toparlamaya çalışacağım.
Sormak istediğim çocuk annesinde mi kalıyor süreç nasıl oluyor bilgilendirir misiniz gerçek anlamda düşünüyorum boşanmayı ve kumar oynayan insan evlenmesin abi ben evlendikten 1 sene sonra başladım oynamaya kazanınca güzel gelince dibe batırdı bizi.
Ozaman ev satma işi problem beraber kayın pederlerine gidip bir süre kira parasıyla borçları hafifletip işi çözün kral yuva kurmak inan zor bence hemen bitirmeyin evliliği coxukta varmış anne babasıyla büyüsün çocuktaKaide'ye almıyorum mantıklı yazanların yardımcı olanların çoğu 30 yaş üstü aklı başında insanlar çocuk çocuk takılanlar daha ergen sıfatında kardeşim ev benim üstüme değil rahmetli babam kardeşlerin hepsine birer ev bıraktı gitti satmam satmayı düşünmem şuan insanlar ev almak için kendini parçalıyor.
Kayınbava kumarı duyarsa direk boşandırır bizi kardeş eşimde kimseye bişry söylemez bu konuda sağolsunOzaman ev satma işi problem beraber kayın pederlerine gidip bir süre kira parasıyla borçları hafifletip işi çözün kral yuva kurmak inan zor bence hemen bitirmeyin evliliği coxukta varmış anne babasıyla büyüsün çocukta
Saçmalama ben 1990 doğumluyum senden 15 yaş büyüğüm daha bişeye sahip değilim bizde mi intihar edelimReis 20 kere borç yaptım 20 kere maaş Pic ettim 2 kere rezil oldum 2 kere ölümden döndüm 5 yıldır Kredi borcum var ben 2005 doğumluyum bu yolun sonu ya ölüm yada ölümden beter bu yüzden son şansım var askere gidiyorum artık kurtulmam gerekiyor yeter artık
Ben kurtuluşun yolunu buldum gidiyorum uzaklaşıyorum abi inşallah senin için de bir kurtuluş bulunur çok daha mutlu olursun bunun gibi binlerce hikaye var artık YeterSaçmalama ben 1990 doğumluyum senden 15 yaş büyüğüm daha bişeye sahip değilim bizde mi intihar edelim
Çocuğu alamazsın annede kabahat gözükmüyor çok extrem durumlar olması gerek çocuğu alabilmen için ayrılınca nafakada vereceksin onuda bil.ayrica kumarı bırakır eşine yuvana vakit ayirirsan düzelme durumu var.bence sen kumarı bırakmayı dene.evi kiraya versen ne olucak sen kiradan gelen 10kyi 50k yapayım dersin onuda kaybedersin sonra evi satarsın onuda kaybedersin.kumar işleri boyleArkadaşlar herkese iyi forumlar gününüz güzel geçsin başlıkta belirttim goygoy yapmak için yazmasın kimse boşanmış arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
4 yıllık evliliğim var benim yaptığım saçma sapan kumar borçları eşimin kredi kartı eksi hesapları öderken zorlanıyorum kendi borçlarım icralık zaten maaş 29 bin yetmiyor yetmiyor yetmiyor.
Boşanmak için acele ederdimde ellerinizden öper 2 yaşında oğlum var kendime eşime değil her seferinde oğlum geliyor aklıma boşanmak istediğimde sevgimiz kalmadı birbirimize ev bana ait evi kiraya verip borçları toparlamaya çalışacağım.
Sormak istediğim çocuk annesinde mi kalıyor süreç nasıl oluyor bilgilendirir misiniz gerçek anlamda düşünüyorum boşanmayı ve kumar oynayan insan evlenmesin abi ben evlendikten 1 sene sonra başladım oynamaya kazanınca güzel gelince dibe batırdı bizi.
kral evin kira değilse bi şekilde toplarsın ben 15k kira ödüyorum bekarım bi gelirimde yok sen bazı seyleri istemiyorsun onunda sebebi psikolojik kumar oynayan adam götü sıkıpta calısmak istemez kimse martaval anlatmasınKaide'ye almıyorum mantıklı yazanların yardımcı olanların çoğu 30 yaş üstü aklı başında insanlar çocuk çocuk takılanlar daha ergen sıfatında kardeşim ev benim üstüme değil rahmetli babam kardeşlerin hepsine birer ev bıraktı gitti satmam satmayı düşünmem şuan insanlar ev almak için kendini parçalıyor.
Allah yardimcin olsun ne desem boş yuvanı yıkma derim sadece ek iş falan Bi şekilde kapatırsınArkadaşlar herkese iyi forumlar gününüz güzel geçsin başlıkta belirttim goygoy yapmak için yazmasın kimse boşanmış arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
Çocuk her halikarda annesinde kalıyor. Annesi de istediği gibi at koşturur. Çocuğu sana karşı doldurur istediği gibi büyütür hiç bir konuda söz hakkın olmaz. Alıntı değil yaşanmışlıkları anlattımArkadaşlar herkese iyi forumlar gününüz güzel geçsin başlıkta belirttim goygoy yapmak için yazmasın kimse boşanmış arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
Öncelikle geçmiş olsun, Çocuğun 7 yaşına kadar annede kalma zorunluluğu var . O süre zarfında kadın dinlendikten sonra protokole bakılıp (anlaşmalı ise) ayda kaç gün görme hakkın olduğu belirlenir.Arkadaşlar herkese iyi forumlar gününüz güzel geçsin başlıkta belirttim goygoy yapmak için yazmasın kimse boşanmış arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.