Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Boşanan Arkadaşlar Sadece

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Oynamıyorum kardeş 6 ay oldu ama maaş yetmiyor kesinlikle hiç bir şekilde annesinde kalmasını istiyorum zaten şuanlık
29 bin maaş evli iki çocuklu bir insana nasıl yetsin ki ben bekarım 36 bin alıyorum mesailerle 40ı geçiyor gene geçinemiyorum. Allah yardımcın olsun dostum fakat evli ve çocukluyken hele ki düşük maaşla kumar oynadığın zaman elindeki de gidiyorsa boşanma kaçınılmaz. Umarım bir çıkış yolu bulursun.

Sus2dkka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
226
102
43
Kardeş çok geçmiş olsun. 100k borç kumar oynamazsan kapanır işin var çalışıyorsun. Eğer eşin sana olan saygısını kaybettiyse geçmiş olsun, tartışma kavga eksik olmaz, huzursuz günler. Çok çok zor bir durum. Duyguyla değil akıllı hareket etmen lazım. Çocugun için biraz daha sabret derim, borçların belini kir kumarı da bırak kardeşim hepimizin hayatını mahvetti şuraya yazan adamların da senden farkı yok, bir-çok şeyini kaybetmiştir. Çok zor bu illeti bırakmak bilirim ama yok işte buradan bize ekmek yok, benim borcu söylesem haline şükredersin. Neyse sağlığına dikkat et, sinir-ofke kontrolünü elden bırakma.

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,862
1,303
113
Adama yuklenmissiniz de yuklenmissiniz aw hayatın kime ne getireceğini bilemezsiniz ben size söyleyeyim haberiniz olsun.
Kaide'ye almıyorum mantıklı yazanların yardımcı olanların çoğu 30 yaş üstü aklı başında insanlar çocuk çocuk takılanlar daha ergen sıfatında kardeşim ev benim üstüme değil rahmetli babam kardeşlerin hepsine birer ev bıraktı gitti satmam satmayı düşünmem şuan insanlar ev almak için kendini parçalıyor.

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Arkadaşlar herkese iyi forumlar gününüz güzel geçsin başlıkta belirttim goygoy yapmak için yazmasın kimse boşanmış arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
4 yıllık evliliğim var benim yaptığım saçma sapan kumar borçları eşimin kredi kartı eksi hesapları öderken zorlanıyorum kendi borçlarım icralık zaten maaş 29 bin yetmiyor yetmiyor yetmiyor.
Boşanmak için acele ederdimde ellerinizden öper 2 yaşında oğlum var kendime eşime değil her seferinde oğlum geliyor aklıma boşanmak istediğimde sevgimiz kalmadı birbirimize ev bana ait evi kiraya verip borçları toparlamaya çalışacağım.
Sormak istediğim çocuk annesinde mi kalıyor süreç nasıl oluyor bilgilendirir misiniz gerçek anlamda düşünüyorum boşanmayı ve kumar oynayan insan evlenmesin abi ben evlendikten 1 sene sonra başladım oynamaya kazanınca güzel gelince dibe batırdı bizi.
Reis 20 kere borç yaptım 20 kere maaş Pic ettim 2 kere rezil oldum 2 kere ölümden döndüm 5 yıldır Kredi borcum var ben 2005 doğumluyum bu yolun sonu ya ölüm yada ölümden beter bu yüzden son şansım var askere gidiyorum artık kurtulmam gerekiyor yeter artık

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Kaide'ye almıyorum mantıklı yazanların yardımcı olanların çoğu 30 yaş üstü aklı başında insanlar çocuk çocuk takılanlar daha ergen sıfatında kardeşim ev benim üstüme değil rahmetli babam kardeşlerin hepsine birer ev bıraktı gitti satmam satmayı düşünmem şuan insanlar ev almak için kendini parçalıyor.
Ozaman ev satma işi problem beraber kayın pederlerine gidip bir süre kira parasıyla borçları hafifletip işi çözün kral yuva kurmak inan zor bence hemen bitirmeyin evliliği coxukta varmış anne babasıyla büyüsün çocukta

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,862
1,303
113
Ozaman ev satma işi problem beraber kayın pederlerine gidip bir süre kira parasıyla borçları hafifletip işi çözün kral yuva kurmak inan zor bence hemen bitirmeyin evliliği coxukta varmış anne babasıyla büyüsün çocukta
Kayınbava kumarı duyarsa direk boşandırır bizi kardeş eşimde kimseye bişry söylemez bu konuda sağolsun

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,862
1,303
113
Reis 20 kere borç yaptım 20 kere maaş Pic ettim 2 kere rezil oldum 2 kere ölümden döndüm 5 yıldır Kredi borcum var ben 2005 doğumluyum bu yolun sonu ya ölüm yada ölümden beter bu yüzden son şansım var askere gidiyorum artık kurtulmam gerekiyor yeter artık
Saçmalama ben 1990 doğumluyum senden 15 yaş büyüğüm daha bişeye sahip değilim bizde mi intihar edelim

elsblg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
645
253
63
Kumarı bırak. Bıraktığını görünce yengede çalışır. Borcu bitirirsiniz. Siz işteyken çocuğun bakımı için birini bulun bence

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Saçmalama ben 1990 doğumluyum senden 15 yaş büyüğüm daha bişeye sahip değilim bizde mi intihar edelim
Ben kurtuluşun yolunu buldum gidiyorum uzaklaşıyorum abi inşallah senin için de bir kurtuluş bulunur çok daha mutlu olursun bunun gibi binlerce hikaye var artık Yeter

ismail372

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,535
356
83
Bende 1990 dogumluyum 2015 ten beri bu bokun icindeyim 2 de çocuğum var o yıldan beri halen borçluyum borç harç s..et gitsin hiç bişey çocuğundan eşinden ailenden canından kıymetli değil dostum kötü günler bı şekilde geciyo gittim çöp ten hurda topladım sattım ama bı şekilde karnimiz doydu aileni birakma

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Arkadaşlar herkese iyi forumlar gününüz güzel geçsin başlıkta belirttim goygoy yapmak için yazmasın kimse boşanmış arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
4 yıllık evliliğim var benim yaptığım saçma sapan kumar borçları eşimin kredi kartı eksi hesapları öderken zorlanıyorum kendi borçlarım icralık zaten maaş 29 bin yetmiyor yetmiyor yetmiyor.
Boşanmak için acele ederdimde ellerinizden öper 2 yaşında oğlum var kendime eşime değil her seferinde oğlum geliyor aklıma boşanmak istediğimde sevgimiz kalmadı birbirimize ev bana ait evi kiraya verip borçları toparlamaya çalışacağım.
Sormak istediğim çocuk annesinde mi kalıyor süreç nasıl oluyor bilgilendirir misiniz gerçek anlamda düşünüyorum boşanmayı ve kumar oynayan insan evlenmesin abi ben evlendikten 1 sene sonra başladım oynamaya kazanınca güzel gelince dibe batırdı bizi.
Çocuğu alamazsın annede kabahat gözükmüyor çok extrem durumlar olması gerek çocuğu alabilmen için ayrılınca nafakada vereceksin onuda bil.ayrica kumarı bırakır eşine yuvana vakit ayirirsan düzelme durumu var.bence sen kumarı bırakmayı dene.evi kiraya versen ne olucak sen kiradan gelen 10kyi 50k yapayım dersin onuda kaybedersin sonra evi satarsın onuda kaybedersin.kumar işleri boyle

ismail372

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,535
356
83
Adam evden de olacak haberi yok .. çok arkadaşım var bak evini arabasını kaybetti bu uğurda sakın yapmaa o çocuğa yazık eşinle otur düzgünce konuş

jemu54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,783
1,532
113
kral evin kira değilse bi şekilde toplarsın ben 15k kira ödüyorum bekarım bi gelirimde yok sen bazı seyleri istemiyorsun onunda sebebi psikolojik kumar oynayan adam götü sıkıpta calısmak istemez kimse martaval anlatmasın

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,563
1,163
113
Allah yardimcin olsun ne desem boş yuvanı yıkma derim sadece ek iş falan Bi şekilde kapatırsın

Ukape

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,196
383
83
Çocuk her halikarda annesinde kalıyor. Annesi de istediği gibi at koşturur. Çocuğu sana karşı doldurur istediği gibi büyütür hiç bir konuda söz hakkın olmaz. Alıntı değil yaşanmışlıkları anlattım

devas55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,112
598
113
Kardeşim öncelikle Allah yardım etsin zor durumlar aile sorunları. 36 yaşında 15 yıllık evli bir kardeşin olarak sana şu tavsiyeyi verebilirim. Yaptığın herşeyi bırak, karşı tarafı suçlamayı bırak onda kusur aramayı bırak ve bütün suçun hatanın sende olduğunu oncelikle kabul et çünkü bizler yani bu hastalığa sahip insanlar çevresine verdiği zararı maalesef çok geç farkediyor. Sonrasında yuvani dağıtmak yerine sahip çık. Çocugum var demişsin Allah bağışlasın bende de 2 tane var ellerinden öper. Sırf onun için bile mücadele edip aileyi Bir arada tutma görevi senin en birincil meselen olmalı. Bir diğer mesele ev konusu. Ev benim falan kiraya vericem falan demişsin. Kardeşim biri senin eşin diğeri çocuğun sen boşanmayı kafana koymussan eğer erkek olarak o evi eşine çocuğuna bırakıp gideceksin. Olması gereken bu. Kirayla falan borcu kapatacam diye kimse kimseyi kandırmasın. Sen bosansan o şu an olan borcun 10 katına çıkar bundan emin ol.

erapoinee

★ 𝓔𝓋𝓇𝒾𝓂 𝒢.★
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
714
550
93
Öncelikle geçmiş olsun, Çocuğun 7 yaşına kadar annede kalma zorunluluğu var . O süre zarfında kadın dinlendikten sonra protokole bakılıp (anlaşmalı ise) ayda kaç gün görme hakkın olduğu belirlenir.