- 1,801
- 1,604
- 113
Çocuk annede kalıyor + boşanan taraf sen olduğun için kol gibi nafaka bağlıyor mahkeme
Eşi isterse bağlarÇocuk annede kalıyor + boşanan taraf sen olduğun için kol gibi nafaka bağlıyor mahkeme
4.5 üst gelir miUmarım düzeltirsin dostum ama kumarı bırakmadığın sürece evliliği yürütemezsin eşine çocuklarına ayıracak zamanın olmaz ben 4 kere evlenip boşandım benim maddi sıkıntılardan dolayı değilde eşlerime zaman ayıramadığımdan dolayı problemler yaşıyordum Allah tan çocuğum yoktu kolay karar verip boşanabildim
amateme müracat et bak ciddiyim amateme yat. bagımlılık nedir öğren. boşanmak en son çağre olsun. seni seven bir kadını reddetmek bir yerde aptallık kusura bakma. amateme yattın diye kimse sana kötü gözle bakmaz, amateme en kısa zamanda başvurBulamıyorum kardeşim mütahit dayıma bile yazdım yardımcı ol diye borç yaparken bana mı sordun dedi babam vefat ettikten sonra kalakaldım böyle
Olan bu yani olduda eşi istedi ne olacak o kadar borcun üstüne bu nafakayı odeyemesse sonu hapisle biterEşi isterse bağlar
Fazla uzun konuşmucam benimde çocuk var hepimiz aynı durumdayız bu durumları yaşadık yaşıyoruz sana tavsiyem borçları kapatabiliyorsan bir şekil kredi falan sonrasında sadece bonuslarla takıl kesinlikle maaşından borç morç alıp para yatırma sitelere 1 seneye toparlarsın ben çocuktan sonra böyle yapmaya başladım en azından biraz daha iyi oluyor borç herkes de var buna emin olArkadaşlar herkese iyi forumlar gününüz güzel geçsin başlıkta belirttim goygoy yapmak için yazmasın kimse boşanmış arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
4 yıllık evliliğim var benim yaptığım saçma sapan kumar borçları eşimin kredi kartı eksi hesapları öderken zorlanıyorum kendi borçlarım icralık zaten maaş 29 bin yetmiyor yetmiyor yetmiyor.
Boşanmak için acele ederdimde ellerinizden öper 2 yaşında oğlum var kendime eşime değil her seferinde oğlum geliyor aklıma boşanmak istediğimde sevgimiz kalmadı birbirimize ev bana ait evi kiraya verip borçları toparlamaya çalışacağım.
Sormak istediğim çocuk annesinde mi kalıyor süreç nasıl oluyor bilgilendirir misiniz gerçek anlamda düşünüyorum boşanmayı ve kumar oynayan insan evlenmesin abi ben evlendikten 1 sene sonra başladım oynamaya kazanınca güzel gelince dibe batırdı bizi.
Zor hocam zor bende aynı durumdayım ev sahibi 8.250 olan kirayı 18 k yaptı mahkeme açtı şuanda işsizim mecbur elime 30 bin geçerse eşyaları depoya koyup bir müddet ayrı yasiycaz toparlanana kadarOlan bu yani olduda eşi istedi ne olacak o kadar borcun üstüne bu nafakayı odeyemesse sonu hapisle biter
Daha gelmez dost bana göre değil4.5 üst gelir mi
Ne kumarı kardeş ben sana diyorum ki oynamıyorum boş boş konuşmayın kumar zaten böyle yaptı hayatımızısenin amacın o iki kişiyi hayatında fazlalık olarak görüp onları hayatından çıkartıp masraflarıını azaltıp evin kirası ile kafa rahat kumar oynamak goy goy yapmıyorum bu net bu şekilde olan küçük çocuğa oluyor ne sana nede eşine bişey olmaz eşin isterse eşine çocuğada devletin belirledği ortlama 5 k nafaka ödersin
100 k ya yakınBorç ne kadardı
çözüm arıyorsa amatem kumar bagımlılıgı bölümüne yatıcak bu kadar basit. boşanmak kaçmaktır seninde dediğin gibi olan çocuğa olursuclu oldugunun kendisi olduğunu biliyorsun söylüyorsun ama bu durumdan kurtulmak icin sucu olmayan eşin ve çocuğunu bu hayatta yalniz birakarak çözmeye çalışıyorsun. bi de akil veriyorsun kumar oynayan evlenmesin diye. ee sen oynamıyorken evlenmişsin iste ne farketmiş. senin tek derdin bu zor durumlardan bekar hayatına geçip rahat rahat kumar oynayip yaşadığın ama beceremedigin o ağır sorumluluk duygusunu üstünden atmak. tamamen bencilce yaşamış sonucunda da bencilce çözüm bularak kendini rahatlatma pesindesin. bosanma cart curt olur ama seninki sevgi bitti su bu vs degil kendini rahatlatmak tamamen. nafaka su bu onlari bilmiyorum ama derdi evlilik ve maddi sıkıntı olan insan ailesini yanina alarak yapar bunu kacarak degil seninki de kacmak. zaten olan çocuğa oluyor her duydugum evlilik hikayesinde bunu anlıyorum.
Bosanma kumari birak yeniden basla cok gençsin eşineve çocuğunasoz verArkadaşlar herkese iyi forumlar gününüz güzel geçsin başlıkta belirttim goygoy yapmak için yazmasın kimse boşanmış arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
4 yıllık evliliğim var benim yaptığım saçma sapan kumar borçları eşimin kredi kartı eksi hesapları öderken zorlanıyorum kendi borçlarım icralık zaten maaş 29 bin yetmiyor yetmiyor yetmiyor.
Boşanmak için acele ederdimde ellerinizden öper 2 yaşında oğlum var kendime eşime değil her seferinde oğlum geliyor aklıma boşanmak istediğimde sevgimiz kalmadı birbirimize ev bana ait evi kiraya verip borçları toparlamaya çalışacağım.
Sormak istediğim çocuk annesinde mi kalıyor süreç nasıl oluyor bilgilendirir misiniz gerçek anlamda düşünüyorum boşanmayı ve kumar oynayan insan evlenmesin abi ben evlendikten 1 sene sonra başladım oynamaya kazanınca güzel gelince dibe batırdı bizi.
Benim şu an 1.5 üst bakalım 2.5 over olacakmı4.5 üst gelir mi
bağımlı değilsin ama çocugunun rızkını kumara verebiliyorsun bari burada bize yalan söyleme be arkadaş.Ya beyler zaten oynamıyorum kaç aydır siz neyi anlamıyorsunuz zamanında yedik bunların bokunu afedersiniz şimdi çıkıyor karşımıza ben bağımlı değilim istediğim anda bırakabiliyorum ama maddiyat yetersiz kalıyor