Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Boşanan Arkadaşlar Sadece

Hasanszym

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
115
32
28
Cocuk annede kalir ama bi sekilde kumarı bu kadar insan birak diyorsa bırak yazik olur hem sana hem eşine hem çocuğuna git ailene anlat akrabalarina anlat destek al birilerinden yuva yikmak cok kolay ama sonrasi pişmanlık 4 yil oldu iki oğlum var ne çektiğimi bir ben bir allah biliyor Ailene sahip çık sakın birakma onlari para bir sekilde bulunur bir sekilde ödenir...

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,697
3,602
113
Suç bende zaten kardeş bişey demedim ki nafaka falan istemez ama ben gönderirim elimden geldiğince çünkü babasının felan durumu bakabilecek kapasitede kızına
Tamamda kardeşim eşinde seni bırakmıyor bak bı şans daha verin sende toparla kendini arayan her türlü bulur gerekirse 2 ek işte çalış bisiler yap bulursun mutlaka.
Yuvani dağıtma yani demek istediğim ne olursa olsun ayrılmayin.

apuzcheva

🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,371
2,365
113
senin amacın o iki kişiyi hayatında fazlalık olarak görüp onları hayatından çıkartıp masraflarıını azaltıp evin kirası ile kafa rahat kumar oynamak goy goy yapmıyorum bu net bu şekilde olan küçük çocuğa oluyor ne sana nede eşine bişey olmaz eşin isterse eşine çocuğada devletin belirledği ortlama 5 k nafaka ödersin

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
957
113
Boşandıktan sonra herşey yolunda gidecek sanıyorsun hatta ilk günler kafam rahat diyorsun bir ferahlıyorsun ama biraz zamansonra aşırı boşluğa düşüp yok oluyorsun ve daha kötü yollara giriyorsun.

Sana tavsiyem akıllı telefonunu eşine ver bütün hesapların onda dursun gerekirse 1 sene 2 sene taş yiyin ama yanyana olun .

İlerde Bu zor günler geçtiğinde bugünlerinizi anıp birbirinizle dalga geçersiniz inan bana .

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
957
113
Aramızda sevgi kalmadı işide hikaye.

Sevgisi biten kadını zincirle bağlasan o zincire kendini boğdurur yine seninle durmaz.

Kadın seni seviyor ki herşeye rağmen yanından gitmemiş hala gitmiyor .

Elindekilerinin kıymetini bil kardeşim .

Woodyhood

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
276
63
Dostum bende ayrıldım , çocuk bosandigimda 2,5 yaşındaydı ve annesine bıraktım. Şuan da 8 yaşında ve kişisel gelişimi çok iyi. Bırak anneye , en iyi seçenek bu. Ama baştan söyleyeyim çok zor günler bekliyor.

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,442
655
113
Daha 1 hafta önce aynı sorunlari yaşayan arkadasim şizofreni oldu kendi kendine konuşuyor eline bıçak elip evdekileri kovalıyor ben seytanim gunahkarim diyor hatta forumdada geziyordu Allah yardımcın olsun iddaa ve evlilik bir arada gitmiyor sonuçları çok kötü

jemu54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,783
1,532
113
ulan ne hikayeler beyler nabıyonuz siz ya kumar bekar adamın işi evli barklı adamlarsınız yapmayın ne hayllerle evlendiğinizide unutmayın

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,715
11,009
113
Arkadaşlar herkese iyi forumlar gününüz güzel geçsin başlıkta belirttim goygoy yapmak için yazmasın kimse boşanmış arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
4 yıllık evliliğim var benim yaptığım saçma sapan kumar borçları eşimin kredi kartı eksi hesapları öderken zorlanıyorum kendi borçlarım icralık zaten maaş 29 bin yetmiyor yetmiyor yetmiyor.
Boşanmak için acele ederdimde ellerinizden öper 2 yaşında oğlum var kendime eşime değil her seferinde oğlum geliyor aklıma boşanmak istediğimde sevgimiz kalmadı birbirimize ev bana ait evi kiraya verip borçları toparlamaya çalışacağım.
Sormak istediğim çocuk annesinde mi kalıyor süreç nasıl oluyor bilgilendirir misiniz gerçek anlamda düşünüyorum boşanmayı ve kumar oynayan insan evlenmesin abi ben evlendikten 1 sene sonra başladım oynamaya kazanınca güzel gelince dibe batırdı bizi.
Çözüm şeklin yanlış . Sen şu an evden bir kaç sene ayrılarak 50 bin liraya iş bulacağın yere Geçiş yapabilirsin. Temel bir insansın anladığım kadarıyla. Çözüm basit de sen . Çok basit olanı tercih ediyorsun. Senin çözümün şu çocuklar gözümün önünde acı çekmesinde ne yaparlarsa yapsınlar. Başka yerde olmaları farklı bir.. neyse sen kendini kandırıyorsun. Boşuna çene çalmayalım

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,960
2,076
113
@cemsin dost yuvani yikmamak için gerekirse 3 tane işte calis ama aile herşeydir birde çocuk varsa işin içinde bir erkek olarak gerekirse gece gündüz çalış dost aklından bile geçirme boşanma işini bence bende zamanında 3 sene ayrı kaldım eşimden ufak çocuğum vardı Allah'a binlerce şükür gece gündüz çalışıp kendimi duzene soktum mesayimi yapilcak yapacan sadece eşini çocuğunu düşüncen benden sana tavsiye boşanma işini hiç düşünme çok zor olur senin için eşin için çocuğun için ne yap ne et sürekli bir işler yap anca öyle düzee girer

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,251
697
113
Dostum bende ayrıldım , çocuk bosandigimda 2,5 yaşındaydı ve annesine bıraktım. Şuan da 8 yaşında ve kişisel gelişimi çok iyi. Bırak anneye , en iyi seçenek bu. Ama baştan söyleyeyim çok zor günler bekliyor.
Reis maalesef ergenlikten sonra belli olur herkes güzel ayrılamıyor

Estebtc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,735
1,228
113
Arkadaşlar herkese iyi forumlar gününüz güzel geçsin başlıkta belirttim goygoy yapmak için yazmasın kimse boşanmış arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
4 yıllık evliliğim var benim yaptığım saçma sapan kumar borçları eşimin kredi kartı eksi hesapları öderken zorlanıyorum kendi borçlarım icralık zaten maaş 29 bin yetmiyor yetmiyor yetmiyor.
Boşanmak için acele ederdimde ellerinizden öper 2 yaşında oğlum var kendime eşime değil her seferinde oğlum geliyor aklıma boşanmak istediğimde sevgimiz kalmadı birbirimize ev bana ait evi kiraya verip borçları toparlamaya çalışacağım.
Sormak istediğim çocuk annesinde mi kalıyor süreç nasıl oluyor bilgilendirir misiniz gerçek anlamda düşünüyorum boşanmayı ve kumar oynayan insan evlenmesin abi ben evlendikten 1 sene sonra başladım oynamaya kazanınca güzel gelince dibe batırdı bizi.
Umarım düzeltirsin dostum ama kumarı bırakmadığın sürece evliliği yürütemezsin eşine çocuklarına ayıracak zamanın olmaz ben 4 kere evlenip boşandım benim maddi sıkıntılardan dolayı değilde eşlerime zaman ayıramadığımdan dolayı problemler yaşıyordum Allah tan çocuğum yoktu kolay karar verip boşanabildim

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,432
838
113
Dostum iyi düşün bu kumar aile filan bırakmaz bırakmak zor sigara gibi ama çocuğun için ailen için bu yoldan vazgeç bir an önce borç kapanmaz hemen zamanla bitiyor bir şekilde abi tavsiyesi

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,356
11,462
113
Çocuğunun sağlıklı bir gelişimi olması için boşanma dost.

casus22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,090
253
83
Maaşı borçlari ödemek için degil geçim için harca, ev sana aitse üstüne ipotek yoksa başka birinin üstüne geçir hemen, hacizlik olanlar maaştan ufak miktarda kesilir zaten, kısacası eldekiyle geçin zamanla borçlarda azalır yapilanlarda unutulur, çocuğunla vakit geçir kaliteli vakit ve şükret daha kötüsüne dusmedigine.Ek iş heryerde garsonluk yap eminim sorsan bursuru bulursun salonlarda

FutbolEmpire

Darlandım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
959
516
93
Aranızda birşey kalmadı ise o iş bitmiştir millet diyecek şimdi kesip atma aynılarını yaşadım yaşıyorum çünkü sadece çocuk için gittiğin evde hiçbirşey olmuyor ! Ama sırf borç yüzünden bunu yapıyorsan vay senin haline.

Not benimki kumar yüzünden veya borç yüzünden değil.

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,032
1,766
113
Bende aynı durumdayım hocam bende evdeki eşyaları depoya koyup hanımla çocuk anasına bende babam gile gidecem bir müddet durumları toparlayana kadar mecbur