- 2,866
- 1,304
- 113
.
Son düzenleme:
Saçmalama bende yaşadım çocuğu aldım mantıklı konuş biraz kardeşim öyle basit deyil o işlerEvet her türlü annede kalir onu alma şansın 0 aylik 5 bin nafaka verirsin baska ogrenmek istedigin
İlişki sevgi olmasa bile en azından çocuk büyüyene kadar ayrılmayın yoksa ilerde şuanki senin durumundan daha kötü olabilir ayrılınca sen başkasıyla anne başkasıyla evlenecek çocuk bi orda bi burda çok kötü etkiler aldatma vs olmadı sürece evlilik zor günde bir olmaktır zaten herkes iyi günde bir olur ev kira değilmiş en azından para bulunur tek sorun para olsunArkadaşlar herkese iyi forumlar gününüz güzel geçsin başlıkta belirttim goygoy yapmak için yazmasın kimse boşanmış arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
4 yıllık evliliğim var benim yaptığım saçma sapan kumar borçları eşimin kredi kartı eksi hesapları öderken zorlanıyorum kendi borçlarım icralık zaten maaş 29 bin yetmiyor yetmiyor yetmiyor.
Boşanmak için acele ederdimde ellerinizden öper 2 yaşında oğlum var kendime eşime değil her seferinde oğlum geliyor aklıma boşanmak istediğimde sevgimiz kalmadı birbirimize ev bana ait evi kiraya verip borçları toparlamaya çalışacağım.
Sormak istediğim çocuk annesinde mi kalıyor süreç nasıl oluyor bilgilendirir misiniz gerçek anlamda düşünüyorum boşanmayı ve kumar oynayan insan evlenmesin abi ben evlendikten 1 sene sonra başladım oynamaya kazanınca güzel gelince dibe batırdı bizi.
Oynamıyorum kardeş 6 ay oldu ama maaş yetmiyor kesinlikle hiç bir şekilde annesinde kalmasını istiyorum zaten şuanlıkevet cocuk annesinde kalıyor alma şansın cok dusuk ayrıca ailemi dağıtmaktansa kumar oynamamayı tercih ederdim yerinde olsam, sağlık olsun
Bulamıyorum kardeşim mütahit dayıma bile yazdım yardımcı ol diye borç yaparken bana mı sordun dedi babam vefat ettikten sonra kalakaldım böyleİlişki sevgi olmasa bile en azından çocuk büyüyene kadar ayrılmayın yoksa ilerde şuanki senin durumundan daha kötü olabilir ayrılınca sen başkasıyla anne başkasıyla evlenecek çocuk bi orda bi burda çok kötü etkiler aldatma vs olmadı sürece evlilik zor günde bir olmaktır zaten herkes iyi günde bir olur ev kira değilmiş en azından para bulunur tek sorun para olsun
Yapacağım iş yok kardeş mersin'de yaşıyorum iş imkanı kısıtlıSenin yaptığın hatalarından dolayı Yuvanı yıkma.Bulduğun çıkış yolu son derece yanlış.Tek mesele ek gelirse farklı alternatiflerle düze çıkabilirsin.
Evli insansın kumarı birakman lazım sevgi kalmamasi falan kumarın sonuçlarından dolayı oluşan bir durum.kusura bakmada tüm suç sende ciddi ciddi düşünüp kendine ya ailem ya kumar diyeceksin ayrılırsan sen zararlı çıkarsın çocuk annede kalır mahkeme mahkeme dolaşırsın ,nafakada var varda var yani ..Arkadaşlar herkese iyi forumlar gününüz güzel geçsin başlıkta belirttim goygoy yapmak için yazmasın kimse boşanmış arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
4 yıllık evliliğim var benim yaptığım saçma sapan kumar borçları eşimin kredi kartı eksi hesapları öderken zorlanıyorum kendi borçlarım icralık zaten maaş 29 bin yetmiyor yetmiyor yetmiyor.
Boşanmak için acele ederdimde ellerinizden öper 2 yaşında oğlum var kendime eşime değil her seferinde oğlum geliyor aklıma boşanmak istediğimde sevgimiz kalmadı birbirimize ev bana ait evi kiraya verip borçları toparlamaya çalışacağım.
Sormak istediğim çocuk annesinde mi kalıyor süreç nasıl oluyor bilgilendirir misiniz gerçek anlamda düşünüyorum boşanmayı ve kumar oynayan insan evlenmesin abi ben evlendikten 1 sene sonra başladım oynamaya kazanınca güzel gelince dibe batırdı bizi.
%90 annede kalır ha anne istemiyordur yada başkasına gitmiştir yada bakabilecek maddi manevi durumu yoksa baba alır onun haricinde %90 anne alır velayeti daha bebek çünkü biraz daha büyük çocuk olsa 9 10 yaşlarında çocuğun fikrinide soruyorlarSaçmalama bende yaşadım çocuğu aldım mantıklı konuş biraz kardeşim öyle basit deyil o işler
Suç bende zaten kardeş bişey demedim ki nafaka falan istemez ama ben gönderirim elimden geldiğince çünkü babasının felan durumu bakabilecek kapasitede kızınaEvli insansın kumarı birakman lazım sevgi kalmamasi falan kumarın sonuçlarından dolayı oluşan bir durum.kusura bakmada tüm suç sende ciddi ciddi düşünüp kendine ya ailem ya kumar diyeceksin ayrılırsan sen zararlı çıkarsın çocuk annede kalır mahkeme mahkeme dolaşırsın ,nafakada var varda var yani ..
Bu gibi durumlarda en guzeli sehir degistirmek kral yasadigin yeri değiştir baştan başlamış olursun bu sekilde cok kurtaran olduYapacağım iş yok kardeş mersin'de yaşıyorum iş imkanı kısıtlı
29 k günümüz şartlarında para değil ama en azından evin kira değil ama Mersin gibi yerdedede geçinelemicek para değil bi şekilde borçları ödeyince rahat geçinirsinYapacağım iş yok kardeş mersin'de yaşıyorum iş imkanı kısıtlı