- 7,155
- 8,056
- 113
Benim borç 370 bin 20500 borç bile sayılmaz taksitlendir 20 bin borcunu aylık küçük küçük kapatirsin
Vallah onada cagre var adam karısını bosuyor maaşa nafaka şeyi koydurup maasi karısının üstünden 4 te 1 ini aliyor yani bankaya bile yedirmiuorlar bu paraları bazi şeylerin siralamasi var ve bunu bilen cok insan var Allah kimseyi dusurmesin ama ben böyle olayları gördüm5 milyon takan tanıdık var benim canımımı alacaklar en fazla maaşıma haciz geliyor diyordu
Abi çok korkuyorum yaVallah onada cagre var adam karısını bosuyor maaşa nafaka şeyi koydurup maasi karısının üstünden 4 te 1 ini aliyor yani bankaya bile yedirmiuorlar bu paraları bazi şeylerin siralamasi var ve bunu bilen cok insan var Allah kimseyi dusurmesin ama ben böyle olayları gördüm
Kırmızı kazanır baş sıfıra hepsini ya hep ya hiç1000 lira kayıp bonusu var ne yapsam diye düşünüyorum
Kanka dalga geçilecek bir konuda değilimKırmızı kazanır baş sıfıra hepsini ya hep ya hiç
3 gün inşaatta yevmiye olarak çalış, 3 günlük yevmiyeyi rulette kırmızı veya siyaha baş gelirse borç direk biter kankaArkadaşlar Merhaba Herkese Selam Hayırlı Akşamlar Dilerim Şimdi Benim Güncel Olarak Borcum 20500 Küsür Ben 2 Ayda Kapatacağım Yavaş Yavaş Size Borç Kağıdı Falan Geldi mi Geliyorsa Borçtan Kaç Ay Sonra Geliyor Bilgi Alabilirmiyim Varmı Yardımcı Olacak
Kanka taksitlendirme ek hesapta varmıBenim borç 370 bin 20500 borç bile sayılmaz taksitlendir 20 bin borcunu aylık küçük küçük kapatirsin
Sağol kanka çalışıyorum zaten3 gün inşaatta yevmiye olarak çalış, 3 günlük yevmiyeyi rulette kırmızı veya siyaha baş gelirse borç direk biter kanka
Var tabi reis olmaz olur mu 12 aya kadar taksitlendirme yapabilirsinKanka taksitlendirme ek hesapta varmı