http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Borçlar

diyarasim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
547
407
63
Arkadaşlar Merhaba Herkese Selam Hayırlı Akşamlar Dilerim Şimdi Benim Güncel Olarak Borcum 20500 Küsür Ben 2 Ayda Kapatacağım Yavaş Yavaş Size Borç Kağıdı Falan Geldi mi Geliyorsa Borçtan Kaç Ay Sonra Geliyor Bilgi Alabilirmiyim Varmı Yardımcı Olacak

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,115
2,677
113
Bankaya borcun varsa 2 ayda 1 gelir şahısa ise borcun yalanın güzelse o zamana kadar birsey olmaz

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,525
2,036
113
Banka ise kredi kartı ise 2 ay faiz biner ödemezsen askeri sonraki aylarda başlarlar aramaya ulaşma çalışmaya

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,539
732
113
90 günden sonra avukata düşüyor

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,970
1,726
113
Allah dusmanimi borçlu yapmasın ölümden beter ya

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,525
2,036
113
2 ay takla attırsam 3üncü ay yatırsam sorun olur mu
Valla ben uzun süredir borçlu değilim o yüzden ne desem kesin olmaz ama hatırladığım. 2. Ay nakit avans kesilir 3. Ayda aramaya ulaşmaya başladıkları. Ziraat öyleydi başka kart kullanmadım zaten

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,906
1,470
113
dost tecrübeli olarak 2kere bankadan mektup gelen birisi olarak şunu söyliyim çok ipleme 6aydan 6aya ödüyodum en sonkinde 1hafta içinde mdeme yapmazsanız yaşal işlemler başlatılıcak diye kağıt yollamışlardı 2gün sonra kapattım bişey olmaz korkma en kötü asgariyi öde puanın düşmesin diye 3ayın sonunda komple kapatırsın sıkıntı olmaz banka ziraat bankasıydı bu arada hayırlı akşamlar

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,115
2,677
113
Allah dusmanimi borçlu yapmasın ölümden beter ya
Kardeşim vallah bir söz vardır 20 bin borcun bankaysa sorun sende 2 milyon borcun varsa sorun bankada diye arkadasin borcu az bizler 2 milyon 3 milyon takan insanlar gördük bankaya korkma birsey olmaz

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,539
732
113
Kardeşim vallah bir söz vardır 20 bin borcun bankaysa sorun sende 2 milyon borcun varsa sorun bankada diye arkadasin borcu az bizler 2 milyon 3 milyon takan insanlar gördük bankaya korkma birsey olmaz
5 milyon takan tanıdık var benim canımımı alacaklar en fazla maaşıma haciz geliyor diyordu

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,282
1,483
113
Hepsipay limitimin ödemesi vardı ayın 31inde daha 3 gün oldu ödeyemedim her 3 4 saatte bir mesaj atıyorlar mail atıyorlar arama yapıyorlar kudurdular ödemedim diye