http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Borç Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akonlyyy

Sözü tartmadan söyleyen,aldığı cevaptan incinmesin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,436
777
113
Bence sen ters psikoloji yaparak yüklü borcu olan icralık arkadaşlarla alay ediyorsun. Senin 12 k borcun olduğunu ve alacakların olduğunu okuyan batmış arkadaşlar, " ulan bu adam bu haldeyse benim yaşamaya hakkım yok" deyip belki de şuan boynuna ipi geçirip sandalyesini tekmeliyor🫥

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,734
85,459
113
Kral elden olduğu için sıkıyor beni banka olsa faize binsin dursun ama 12k aldığım adam çocukluk arkadaşım ayin 3 ünde ödeyecem dedim alacaklara güvenip onlarda puştluk yaptı ona yanıyorum yani
Sen arkadaşını alıp karşıya diyeceksin ki
Arkadaşım zor durumdayım idare et
Aksi senaryo kumarla kapamaya çalışırsan
Ondan borç al bundan borç al parmakla gösterilecek adam haline gelirsin

• Beğen
Tepkiler: BJK

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,240
50,331
113
Bence sen ters psikoloji yaparak yüklü borcu olan icralık arkadaşlarla alay ediyorsun. Senin 12 k borcun olduğunu ve alacakların olduğunu okuyan batmış arkadaşlar belki de şuan boynuna ipi geçirip sandalyesini tekmeliyor🫥
HAhahhahhaha çok iyi yorum

Baronizm

Öldü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,956
7,070
113
BU ne iş mk biri tefeci ariyor diğeri 12bin nasıl öderim derdinde arkadaş benim 230k borcum var dert bile etmiyorum meğerse benden beterleri varmış çok şükür kafam rahat yatabilirim
230k borcun var kafana takmiyorsan demek ki mali durumun iyi ondandır yada hayatı pek takmıyorsundur kral

Baronizm

Öldü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,956
7,070
113
Bence sen ters psikoloji yaparak yüklü borcu olan icralık arkadaşlarla alay ediyorsun. Senin 12 k borcun olduğunu ve alacakların olduğunu okuyan batmış arkadaşlar, " ulan bu adam bu haldeyse benim yaşamaya hakkım yok" deyip belki de şuan boynuna ipi geçirip sandalyesini tekmeliyor🫥
Knka ben hiç hayatımda borç almadım ki ilk defa başıma geldiği için böyle oldu düşün benim kredi kartım bile yok

akonlyyy

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,436
777
113
Knka ben hiç hayatımda borç almadım ki ilk defa başıma geldiği için böyle oldu düşün benim kredi kartım bile yok
Şimdi burda geziyorsan ufakta olsa kumar oynuyorsun. Bu senin emekleme dönemlerin. Yıllar geçtikçe bu dert ettiğin tutarın yanına sıfırlar eklenmeye başlayacak (kumar oynamaya devam edersen). Ve sende bizim aramıza katılacaksın. Ozaman şu dert ettiğin döneme geri dönmek isteyeceksin dostum

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,370
935
113
Sıkıntı yok kardeşim ilkler hep böyledir sancılı geçer ama sonra malum yerlerin alıştımı daha yokmu diye feryad edersin

bayramcany61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
664
222
43
Bu dönemde borç hiçbirşey milyon değilse

akonlyyy

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,436
777
113
Şimdi burda geziyorsan ufakta olsa kumar oynuyorsun. Bu senin emekleme dönemlerin. Yıllar geçtikçe bu dert ettiğin tutarın yanına sıfırlar eklenmeye başlayacak (kumar oynamaya devam edersen). Ve sende bizim aramıza katılacaksın. Ozaman şu dert ettiğin döneme geri dönmek isteyeceksin dostum
Senin yerinde olsam burayı terk eder güzel bir uyku çekerim. Halime şükür ederim

Baronizm

Öldü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,956
7,070
113
Knka yanlış anlama bizim aramıza diyonda merak ettim kaç para borcun var her gelen öyle diyor anlam veremedim yani biri diyor 250bin biri diyor 500 bin bunlar nasıl paralar yani bir insanın bu kadar çok borcu olduğu halde takmıyorsa umursamiyorsa ya maddi Durumu iyi ya maaşı iyi ondan dolayıdır başka açıklaması olamaz

acoriginsfor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
338
63
5K ile selam verelim! ilk yaptıgım zaman bana da çok koymustu bu arada.

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,750
8,674
113
Knka yanlış anlama bizim aramıza diyonda merak ettim kaç para borcun var her gelen öyle diyor anlam veremedim yani biri diyor 250bin biri diyor 500 bin bunlar nasıl paralar yani bir insanın bu kadar çok borcu olduğu halde takmıyorsa umursamiyorsa ya maddi Durumu iyi ya maaşı iyi ondan dolayıdır başka açıklaması olamaz
Ne maddi durumu iyisi,adamin yapicagi bişey kalmamış artık,dert etsede yapacagi bişey Yok

akonlyyy

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,436
777
113
Dostum kendimi anlatmayım şimdi burada. Borcum çok var diyelim. Her seferinde çalışarak kapattım yine birikti. Sen benim tavsiyemi dinle. Yaşın 24 sanırım. Buraya uğrama ve kumar oynama. Hayatın hep iyi olacak emin ol. Ben kendimi tutarım ayarını kaçırmam dersen buna biyerimle gülerim. Abi tavsiyesi verdim sana ister uy ister uyma

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,632
1,352
113
Arkadaşlar 12k borcum var psikolojik olarak çöküntüdeyim ödeyecek durumum var ama hayatımda hiç borcum olmamıştı alacaklarim var onlar vermediği için ben sıkıntıya düştüm bu ay bana tavsiyede bulunurmusunuz ciddi anlamda uyku düzenim vb hersey karışmış durumda daha önce yaşamış kişiler tavsiye veririmi 12k belki bazılarınız için büyük para değil ama benim için iyi para
Kral sen yolun başındasın bi süre sonra çok şeyinde olmuyo ben artık borcum olmıyınca kötü hissediyorum :)

X100100390

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
659
241
43
Kardeş çıraksın daha 12 bin ne olum biz yanına çift sıfır kaybettik bu kadar üzülmedik zamanla sende bizim gibi olucaksın

bozkurt5353

....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,376
5,479
113
Bu konuyu 3 sene sonra okursun gülersin kendine.. ama o zaman 1 milyon borcunla umursamassin. Hey gidi günler dersin . Kredi kartın yok hemde o gün gelince oldubil hepsi pay bozumcu ararsın buralarda .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...