Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Borç Harç Durumlarınız Nasıl Dostlar

tatlar4646

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
407
124
43
Borç 50 k var ama itibar sıfır ne aile tarafından nede diğer tanıdıklar tarafından kumar illeti gururmuzu itibarimizi yerle bir etti

AnosValous

-
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,232
8,607
113
Borç 50 k var ama itibar sıfır ne aile tarafından nede diğer tanıdıklar tarafından kumar illeti gururmuzu itibarimizi yerle bir etti
Kumarın en büyük laneti bu zaten. Para gider gelir bir şekilde bulunur sağlıklıysan çalışır kazanırsın zorda olsa bir şekilde hayatına devam edersin ama aile itibar kaybedilince geri getiremiyorsun maalesef. Kumar oynayan bu batağa batmış herkesin sonunda geleceği nokta bu oluyor kimisi dayanamayıp intihar ediyor kimisi de sosyal hayattan kendini soyutlayıp asosyal bir birey olarak hayatına devam ediyor

emre199612345

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
245
89
28
Valla reis kredi kartında 175 bin TL limit var kullanılabilir limit 193 bin artıya sokmuşum .d Allah'a şükür bir Allah'a can borcum var başka kimseye tek kuruş borcum yok

tatlar4646

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
407
124
43
Kumarın en büyük laneti bu zaten. Para gider gelir bir şekilde bulunur sağlıklıysan çalışır kazanırsın zorda olsa bir şekilde hayatına devam edersin ama aile itibar kaybedilince geri getiremiyorsun maalesef. Kumar oynayan bu batağa batmış herkesin sonunda geleceği nokta bu oluyor kimisi dayanamayıp intihar ediyor kimisi de sosyal hayattan kendini soyutlayıp asosyal bir birey olarak hayatına devam ediyor
İnan reis evim yok barkim yok psi
İnan reis evim yok barkim yok ailemle aram yok yeri geldi camide yattım yeri geldi otogarda yattım psikolojik tedavi gördüm olmadı bırakamadım

aliyya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
485
112
43
Berbat 900 k borç var her an haberlerde kendini gebertti diye duyabilirsiniz

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye