Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Borç Harç Durumlarınız Nasıl Dostlar

TanrınınGözyaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,626
2,872
113
2 gün evde yalnızım babamın parası yoktu ondan istemicektim utanıyodum, 2-3 saat önce dayanamayıp babamdan istedim sağolsun 500 lira gönderdi bir el oynayıp öyle çekiyim dedim %50 bonus aldım 250 tl bonusla 20. dakika 2-0 olan maça ilk yarı 2,5 üst oynadım atamadılar, gol dakikaları 1. ve 4. dakikaydı bu maçla birlikte başlamamış bi maça 2.70 orandan ilk yarı 2 gole oynadım maç 10. dakika 1-1 oldu güzelim 2.70 oran çöp oldu 2-0 olan olan maçtan kaybetti. Anaparayıda üzüntüden öylesine bi maça sallayıp kaybettim. Keşke babamdan istemeseydim yazık oldu parasına, kırk yılın başı evde yalnız kaldım oda sersefil halde geçiyo..🤦🏻‍♀️ Bi türlü belimizi doğrultamadık

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Kredi kartı almayın arkadaşlar. Paranız olduğu kadar harcayın. Tatlı tatlı yemenin acı acı osurması olur. Benim tek bir kredi kartım bile yok kafam rahat. Kazancım kadar harcıyorum

Bankalar dostunuz değil. Gerçi sistemi öyle bir hale getirmişler ki arabanız varsa kredi kartı kullanmak durumunda olunuyormuş. Trafik sigortası sadece kredi kartından ödeniyor diye duymuştum. Adi şerefsizlere bak
Bu dediğini burdaki üyelerden yüzde 99 uygulamayacak Dünya icrası olan adama olsa kredi kartı verseler alır bi daha verseler bidaha alır bend dahil

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,012
855
113
2 gün evde yalnızım babamın parası yoktu ondan istemicektim utanıyodum, 2-3 saat önce dayanamayıp babamdan istedim sağolsun 500 lira gönderdi bir el oynayıp öyle çekiyim dedim %50 bonus aldım 250 tl bonusla 20. dakika 2-0 olan maça ilk yarı 2,5 üst oynadım atamadılar, gol dakikaları 1. ve 4. dakikaydı bu maçla birlikte başlamamış bi maça 2.70 orandan ilk yarı 2 gole oynadım maç 10. dakika 1-1 oldu güzelim 2.70 oran çöp oldu 2-0 olan olan maçtan kaybetti. Anaparayıda üzüntüden öylesine bi maça sallayıp kaybettim. Keşke babamdan istemeseydim yazık oldu parasına, kırk yılın başı evde yalnız kaldım oda sersefil halde geçiyo..🤦🏻‍♀️ Bi türlü belimizi doğrultamadık
seni o kadar iyi anlıyorum ki şu sıra neye atsam yatıyor son 6 bahsim tek sayıdan gitti baskette şuna bak 2. yarı sahaya niye çıktınız abi

Ekran görüntüsü 2025-08-03 215051.png

Jhornet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,171
1,355
113
Rakamla 0 yazıyla sıfır.

Borcu olan dostlara sabır diliyorum. Bankadan borçlansan faizi bitmiyor, elden alsan mahcupluğu bitmiyor.

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,640
6,559
113
Bu ay banka hesabına giren para 580k çıkan para 327k aradaki farkı icralara ödedim şuan yine dazlak gibi kaldım iaqqq hesapta 13k var sadece

Fuat32

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56
16
8
Kredi kartı almayın arkadaşlar. Paranız olduğu kadar harcayın. Tatlı tatlı yemenin acı acı osurması olur. Benim tek bir kredi kartım bile yok kafam rahat. Kazancım kadar harcıyorum

Bankalar dostunuz değil. Gerçi sistemi öyle bir hale getirmişler ki arabanız varsa kredi kartı kullanmak durumunda olunuyormuş. Trafik sigortası sadece kredi kartından ödeniyor diye duymuştum. Adi şerefsizlere bak
Ha ha ha ha icralık olunca bankalar k.kartı ve kredi vermiyor zaten

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,475
2,635
113
Ha ha ha ha icralık olunca bankalar k.kartı ve kredi vermiyor zaten
Beni arayıp sana kredi kartı verelim diyen bankacılara, hayat kadınları sizden daha onurlu diyorum. 3 kuruş prim alabilmek için insanlara kredi vermeye uğraşıyorlar. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki hayat kadınları bankacılardan daha onurlu. Adam borç batağına girmiş, daha da batağa sokmaya çalışıyor. Ona kredi verince şube müdüründen prim alacak çünkü

Hayat kadınları bile bankacıların karşısında daha namuslu kalır

Testere filmindeki jigsaw, şerefsizleri doğrayıp parçalıyor ya. Bence bir sonraki filmin doğranıp parçalanan karakterleri bankacılar olabilir. Tam da cuk oturur filme

Son düzenleme:

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,232
564
113
Borç varken ulan bu sefer vurcaz düşüncesiyle daha çok borç yapıyorum borç yokken de gelen parayı tutmuyorum yine oynuyorum bu kumarı çıkaranında bulanında anasını atasını s...m

Samet54

54
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,141
533
113
Ayın 3. Maaş yatacak 5 lira para kalmıyordu deli gibi düşünüyordum. Maaştan 1 gün önce 250tl attım ertesi sabah 35k çekim yaptım maaş yattı borçlara gitti çektiğimi yiyorum 10k kaldı 😑

alexaki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
481
158
43
Çok şükür borcum yok ama bana borcu olanlar var ve ödemiyorlar/ödeyemiyorlar.

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,670
1,136
113
Ben kumar oynuyorum hiç borcum yok yani kumar oynadigim icin yok acaba kendimi dizginleyebiliyorum sanki ondan bence yada çok yüksek oynamiyorum oda bir muamba sanki dostlar