Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Borç Harç Durumlarınız Nasıl Dostlar

Ayaz3365

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
496
229
43
1.5 sene ödemem var aylık maaş 40 bin ödeme 32.5 kafayı yiyiyorum nasıl bu hale geldim hayatım bitti ilişkiler bitti...
Kral inan iyi durumdasın aşk hayatım bitti bankalara borcum yok vermedikliri için yok tefeciye borcum var ailemi buldular istiyorlar şu anda sıkıntı büyük borçla kumar oynanmaz akıllı olsun herkes üzücü bir durum ama belki birine faydası olur

rozen3838

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
143
40
28
işin parasal yönude onemli tabi ama esas hayatımi mahvetti bu olay. ama tiksindim artık son evredeyim biraktim birakacam.

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,885
6,987
113
Cok güzel bir konu ibret alınıp belki birakilabilecek.

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
1 milyon borc var cepte 40 TL para var

yusufclk06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
175
62
28
1.5k tel faturasını ödemeyedim bu gece kapancak bayrama kapalı hatla gircsz aw komple genel borç ise bankalara eşe dosta vs. 600k

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,075
2,373
113
Ek hesap -10.0000 kedi kartı -22000 32 bin borç var ama her maaşta sifrlanip tekrar eksi oluyor kra liste borçları bitti Allah'a şükür Allah darda olanın yardımcı Şi olsun inşallah

ofli61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
836
281
63
Borca 3kat faiz vurmuşlar koca bir kazık saplandı

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,481
2,639
113
Banka reklamları da acayip iğreti edici. Sanki Kredi vermiyor da hibe veriyorlarmış gibi 😀 Hep destek, tam destek, arkanızdaki gücüz, sizi düşünen banka diyerek milletin anasını ağlatıyorlar

Borcunu zamanında odeyemediysen ve evin ipotekliyse yarı fiyatına da olsa satarlar evini borcunu karsiliyorsa

Israrla kredi vermeye çalışan kadın bankacılara hayat kadınları sizden daha onurlu diyorum. Onun düşündüğü tek şey alacağı 3 kuruş prim çünkü. Adamın emekli maaşı 20 bin TL, 100 bin TL Kredi vermeye çalışıyor ısrarla adi şerefsizler. Zamanında odeyemezse de zaten onlar için daha iyi. Tefecilerden de pek bir farkları yok

Son düzenleme: