- 22,435
- 23,079
- 113
Kim kumarbaz bu forumda merak ettim 3-5 maç oynayıp slot çevirmek mi 🤣 burda kendine kumarbaz diyen var mı cidden bu arada ciddiyimSen nasıl kumarbazsın dost. Ya palavra sıkıyon ya da kumarbaz değilsin
Kim kumarbaz bu forumda merak ettim 3-5 maç oynayıp slot çevirmek mi 🤣 burda kendine kumarbaz diyen var mı cidden bu arada ciddiyimSen nasıl kumarbazsın dost. Ya palavra sıkıyon ya da kumarbaz değilsin
Sabahtan akşama çöp betkolarda 1 liradan dede çeviriyorum dost daha nasıl kumarbaz olcamKim kumarbaz bu forumda merak ettim 3-5 maç oynayıp slot çevirmek mi 🤣 burda kendine kumarbaz diyen var mı cidden bu arada ciddiyim
Kumarbaz kaybetmeyendir sen kumarcısın demek ki kumarbaz değil 🤣Sabahtan akşama çöp betkolarda 1 liradan dede çeviriyorum dost daha nasıl kumarbaz olcam
Üstüne alacağı olan nedirBorcu olmayan gozumde bordo berelıdır
alacağı olanlar direkt peygamberliğini ilan ediyor bromÜstüne alacağı olan nedir
O zaman deli derler banaalacağı olanlar direkt peygamberliğini ilan ediyor brom
Vov dost sen naptın öyle milyar milyon
Suzan ne durumdasın kardeşim borçları toparlayabildin mi biraz?Benim 2 patlak kredi 1 icralık kredi kartı bir de evkurdan haciz. Telefon alıp bozmuştum.
Kandırma kendini senin yolun gene buralarda olurBende de durum aynı. 2019 dan 2021 e kadar yasalda oynadım. El borçları, banklar felan yaklaşık 450 bin borç vardı. Ev ahalisine söyledim. El borçlarını kapattılar, banka kartlarını aldılar benden. Ama ben durmadım yine borç bulup, telefon alıp satıp devam ettim 2021 den 2023 e kadar. Yine kapattılar borçları, bir müddet tedavi gördüm. 2 yıldır kendi paramdan veya borç alarak tek kuruş yatırmadım kumara. 2021 den beri devam eden banka kredileri bu yıl hepsi bitti nerdeyse. Maaş ve kredi kartlarım 6 aydır bende Bu süreçte biri ile tanıştım, yaşadığım her şeyi anlattım, bu halimle beni kabul etti. Dönmedi sırtını bana. Şu an aylık 60 bin maaşım var ve nerdeyse hepsi cebimde kalıyor. 1 ay sonra nişanım var, hatta şu an nişan yüzüğü almak için sevgilimi bekliyorum. Diyeceksiniz ki hala burada ne işin var diye, yaklaşık 1 yıldır da illegal de bonus kovalayıp aylık yaklaşık 15000 köşeye biriktiriyorum. Askerlik parası birikiyor böylece. Tabi bu birikeni çaktırmadan bir şekilde aklamam lazım aileme. Muhtemelen 1 yıl daha böyle devam eder ve düğünden sonra bu defter de kapanır, kız arkadaşımın da benim gibi aylık 60 bin maaşı var. Aylık 120 bin toplam maaş ve mutlu bir evlilikle buralarda işim kalmaz hiç. Hepimiz için hayırlısı dostlar.
Borcum olmadan uyuyamıyorum artık😂Benim 2 patlak kredi 1 icralık kredi kartı bir de evkurdan haciz. Telefon alıp bozmuştum.