Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Borç Harç Durumlarınız Nasıl Dostlar

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Sen nasıl kumarbazsın dost. Ya palavra sıkıyon ya da kumarbaz değilsin
Kim kumarbaz bu forumda merak ettim 3-5 maç oynayıp slot çevirmek mi 🤣 burda kendine kumarbaz diyen var mı cidden bu arada ciddiyim

Suzi16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,367
638
113
Kim kumarbaz bu forumda merak ettim 3-5 maç oynayıp slot çevirmek mi 🤣 burda kendine kumarbaz diyen var mı cidden bu arada ciddiyim
Sabahtan akşama çöp betkolarda 1 liradan dede çeviriyorum dost daha nasıl kumarbaz olcam

Icardi84

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,367
1,918
113
Borcu olmayan gozumde bordo berelıdır

kinguz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
664
138
43
An itibariyle borç yok ama yine olacak. Yine bitecek bu oyunu düzenli oynayan herkes borçlanmaya mahkumdur eğer durmasını bilmiyorsa ki çoğumuzun bilmiyoruz

heyGGman

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
77
50
18
Borç harç yok şükür. Bankada yatırım hesabında 600.000 TL var. Banka hesabımda 50.000 sitelerde de parça parça 30.000 TL falan vardır.

Lexal88

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
53
16
8
Bende de durum aynı. 2019 dan 2021 e kadar yasalda oynadım. El borçları, banklar felan yaklaşık 450 bin borç vardı. Ev ahalisine söyledim. El borçlarını kapattılar, banka kartlarını aldılar benden. Ama ben durmadım yine borç bulup, telefon alıp satıp devam ettim 2021 den 2023 e kadar. Yine kapattılar borçları, bir müddet tedavi gördüm. 2 yıldır kendi paramdan veya borç alarak tek kuruş yatırmadım kumara. 2021 den beri devam eden banka kredileri bu yıl hepsi bitti nerdeyse. Maaş ve kredi kartlarım 6 aydır bende Bu süreçte biri ile tanıştım, yaşadığım her şeyi anlattım, bu halimle beni kabul etti. Dönmedi sırtını bana. Şu an aylık 60 bin maaşım var ve nerdeyse hepsi cebimde kalıyor. 1 ay sonra nişanım var, hatta şu an nişan yüzüğü almak için sevgilimi bekliyorum. Diyeceksiniz ki hala burada ne işin var diye, yaklaşık 1 yıldır da illegal de bonus kovalayıp aylık yaklaşık 15000 köşeye biriktiriyorum. Askerlik parası birikiyor böylece. Tabi bu birikeni çaktırmadan bir şekilde aklamam lazım aileme. Muhtemelen 1 yıl daha böyle devam eder ve düğünden sonra bu defter de kapanır, kız arkadaşımın da benim gibi aylık 60 bin maaşı var. Aylık 120 bin toplam maaş ve mutlu bir evlilikle buralarda işim kalmaz hiç. Hepimiz için hayırlısı dostlar.
Kandırma kendini senin yolun gene buralarda olur

Serseri2754

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
193
19
18
Arkadaşlar papara hesabımı kapatmışlar içinde 70 k vardı nasıl çözülür çekim yapılabilir bilgisi olan varmı 1000000510.jpg

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,144
595
113
Kumar borcum yok yani iksiye düştüğüm oluyor ama oyle kapatıp aciyorum sürekli, diğer türlü kumar yüzünden köse de doğru düzgün birseyim yok bu da Bi borc kadar insanı geri atar , üzerine arabaya motor yaptırdım 120 k kredi çektim 120 k borcum var