- 10,750
- 4,681
- 113
-30.000
aklıma direkt bu geldi kusura bakmaBorç alacak yok. Kredi kartım da yok. Birşey alacaksam para biriktirip öyle alıyorum. Hiçbir masrafım yok. Birayı çok seviyorum onu da kendim yapıyorum. Kız arkadaşım da yok. Dışarıdan zaten yemek söylemiyorum. Genelde tüm günüm laptop başında geçiyor. Tatil desen ücretsiz olsa bile gitmek işkence gibi geliyor yani.
Ayda yaklaşık 100 bin tl kazanıyorum. Taş çatlasın 30 bin tl kadar harcıyorum. Evim de kira değil
Anlatacaklarım bu kadar 😁 Ha bir tane de kankam var. Van kedisi
500kBenim 2 patlak kredi 1 icralık kredi kartı bir de evkurdan haciz. Telefon alıp bozmuştum.
21 bin hepsipay 35 bin financell 16 bin Türk telekom 5 bin akbank 5 bin garanti 15 bin şahıs (200 bin şahıs davalık süreç) 300k tertemiz yapar beni 😂Benim 2 patlak kredi 1 icralık kredi kartı bir de evkurdan haciz. Telefon alıp bozmuştum.
Yok bakmam 😁 Asosyal biriyim zaten. İnsanlardan pek haz etmem. Kimseye borç vermem, kimseden de borç almam. Hayatta hiçbir sorunum sıkıntım da yok ama küçüklüğümden beri yazlnızken kendimi çok daha mutlu ve huzurlu hissediyorum. Bir kedinin dostluğunu zibilyon tane menfaatçi, çıkarcı insana değişmem ki insanın mayası da zaten budur. Eli açık biriysen seni herkes severaklıma direkt bu geldi kusura bakma![]()
Katladın mı?Bu ayın 1inde 140k vurdum borçları sıfırladım 20 dk sonra maaş yatcak 2 katı yapıp çekecem.
buradaki en terso adamın yaşamını kendi seçiminle yaşıyorsun yaniBorç alacak yok. Kredi kartım da yok. Birşey alacaksam para biriktirip öyle alıyorum. Hiçbir masrafım yok. Birayı çok seviyorum onu da kendim yapıyorum. Kız arkadaşım da yok. Dışarıdan zaten yemek söylemiyorum. Genelde tüm günüm laptop başında geçiyor. Tatil desen ücretsiz olsa bile gitmek işkence gibi geliyor yani.
Ayda yaklaşık 100 bin tl kazanıyorum. Taş çatlasın 30 bin tl kadar harcıyorum. Evim de kira değil
Anlatacaklarım bu kadar 😁 Ha bir tane de kankam var. Van kedisi
İnsan ilişkilerine baktığım zaman genelde bir tarafın sürekli kendini kullandırdığını görüyorum. O yüzden asosyal birisiyim biraz. Evliliklerde de bunu görebilirsin. Uzun süreli evliliklerde 2 alfa karakter olmaz. Birisi mutlaka diğerini sürekli alttan alıyordurburadaki en terso adamın yaşamını kendi seçiminle yaşıyorsun yani
%100 haklısnYok bakmam 😁 Asosyal biriyim zaten. İnsanlardan pek haz etmem. Kimseye borç vermem, kimseden de borç almam. Hayatta hiçbir sorunum sıkıntım da yok ama küçüklüğümden beri yazlnızken kendimi çok daha mutlu ve huzurlu hissediyorum. Bir kedinin dostluğunu zibilyon tane menfaatçi, çıkarcı insana değişmem ki insanın mayası da zaten budur. Eli açık biriysen seni herkes sever
Anadolu'da meşhur bir söz vardır.%100 haklısn
paran olduğunda senden kralı,en iyi arkadaş dostsun
paran yoksa kimse arayıp sormaz
insanlar,hayvanlardan aşağı mahluklardır