- 14,965
- 11,311
- 113
Eskiden parasız kalınca Googleye deneme bonusu veren siteler yazar harçlığımı çıkarırdım her site bonus verirdi bedavadan 20 lirayı 100 yapar çekerdik şuanda hiç böyle birşey yok gelir kaynağımız kalmadı nasıl olacak bilmiyorum
İşe girEskiden parasız kalınca Googleye deneme bonusu veren siteler yazar harçlığımı çıkarırdım her site bonus verirdi bedavadan 20 lirayı 100 yapar çekerdik şuanda hiç böyle birşey yok gelir kaynağımız kalmadı nasıl olacak bilmiyorum
Çalışıyorum zaten dostİşe gir
O zaman çalışma zaten para yokÇalışıyorum zaten dost
Doğru diyorsunO zaman çalışma zaten para yok
Çalış bir yerde 🤣Eskiden parasız kalınca Googleye deneme bonusu veren siteler yazar harçlığımı çıkarırdım her site bonus verirdi bedavadan 20 lirayı 100 yapar çekerdik şuanda hiç böyle birşey yok gelir kaynağımız kalmadı nasıl olacak bilmiyorum
DoğruMesela holiganın aktif bonuslar kısmı boşuna duruyor
Kader işteTürkiye'de hayat sartlarindan bahsetmissin dostum para pul oldu 200 de ceksen 20000 binde ceksen para artik cidden pul degerinde bu pahalilikta onceden 20 liraya 100 cekince mutlu oluyorduk cekemeyincede bu kadar mutsuz degildik bence hepimiz mutsuzuz esas sorun bu çünkü su anki donemde tamamen maddiyata döndü mutluluk isleri psikolojik ve manevi ve maddi olarak herseyin para olduğu bir ülke biçimi olustu cebimde bi kagit bankonatla yedigim ictigim aksamlara kadar eglendigim insanlarin mutlu olduğu dönemleri özledim saygilar