- 600
- 380
- 63
Soyle sacma bir sey oldu 700 tl cikti spinden 800 tl atıp hepsini kaybettim sonra 700 tl atıp 1800 tl yapıp 700 tl ekleyip cekim ysptim yine bi aksiyon yaşadik
1.000 yapıp çekelim dedik ütüldük. Adamlar bizim psikolojiyi biliyorvalla ben sabahı bekliyorum çekim için bende yeltendim ama sonradan vazgeçtim valla
Bunada üyemişizhttps://bonisa50.com/tr/ klasik yeni sitelerden
kyc2 yap
bonisa200 kodunu kullan
spinden 100tl aşağısı çıkarsa silinir
1000 tlye kadar çıkanı askıya aldırma mantığı çekeceğin kadar yatır
max 1000
Evet dost cekebilirsin yatırımda sinir yokmuşBilen varmıdır acaba şimdi ben spin kazancı kadar yatırım yapıp yatırımı çevirdim bunlar ekleyesiye kadar ben içerdekini çevirsem hepsini çekebilirmiyim acaba
Kanka min 174 tl yatır 1 tur çevir sonra bonus kazancını eklet toplamı çek. Yatirm yapmadan önce canlı.destege bağlan kazancını askıya aldırBeyler simdi bende 174 tl çıktı napacagim birisi yardim etsin
2400 cekim verildiÇekim geldi kankalar 10 dk sürmedi. Mevzu basit aslında. Sana yatırım yapmadan önce bonus kazancını kaza bela parası veriyor
Umarım oder2400 cekim verildi
Tebrikler kanka2400 cekim verildi
Site ödeme yapıyor kankaUmarım oder
O zaman bende Aliyim mantıklı bonusSite ödeme yapıyor kanka
kanka ben şahsen çektim 3-4 dakika da ödedilerBazısı dolandirici diyor bazısı cektim diyor anlamadım gitti
Tamam o kadar insan yatırım yaptı çekim yaptıYatırım falan yapmayın beyler benim 300 TL ye çöktüler