- 428
- 115
- 43
canlı destek patlamış mesaj bırakın yazıyor
3 5 kisi 1k+ çekmiş çoğu kisi harçlık çıkarmış millet anamiza sovuyo iyi ki memur vs degilim cok zor bu insanlar akajaj1000 de ben çektim paylaşım için teşekkürler
Siteyi paylasana kefil gözü ile bakmayı birakamadi millet3 5 kisi 1k+ çekmiş çoğu kisi harçlık çıkarmış millet anamiza sovuyo iyi ki memur vs degilim cok zor bu insanlar akajaj
Bu destek yok oldu sıçavam bçyle işe ha ekleme yaptırıcam bize mesaj bırakın diyor1000 de ben çektim paylaşım için teşekkürler
Böyle bonusların hepsi öyle yatirdigin miktar 100 ün altına düşerse de çekemiyorsun Bonusu zaten100 TL aşagisi silinir olayından belli zaten dolandıracam tam dolandirayim 100 TL için hesap ziyan etmeyeyim diyor site 🤣
Yani mantıklıBöyle bonusların hepsi öyle yatirdigin miktar 100 ün altına düşerse de çekemiyorsun Bonusu zaten
Aman dikkt et 😄Sayfayı yenilemesem az daha yatırıyordum parayı kıl payı yırttık, kalan yarışmacılara başarılar![]()
Bonusu kaldırmış üye olmayınhttps://bonisa50.com/tr/ klasik yeni sitelerden
kyc2 yap
bonisa200 kodunu kullan
spinden 100tl aşağısı çıkarsa silinir
1000 tlye kadar çıkanı askıya aldırma mantığı çekeceğin kadar yatır
max 1000
Aynısını bende yaptım. adamlar kaybedelim diye yaptı bilerek.cok fena dolandırıldım 300 lira yatırdım cevrimi yaptım cekim vericem tam canlı destek bum bakıyeyi de sıfırladım gecmiş olsun akşam akşam 300 lira tokanlandım hiç yatırım yapmıcam siteye gaflete geldim bi an kafama tukirim
valla ben sabahı bekliyorum çekim için bende yeltendim ama sonradan vazgeçtim vallaAynısını bende yaptım. adamlar kaybedelim diye yaptı bilerek.