- 4,439
- 952
- 113
Selamlar ilk macımız tamam, kupon tutması halınde çekim yapabilceğimiz miktara gelince 5 kişiye 20tl verelim.
Ekli dosyalar
-
154.7 KB Görüntüleme: 46
Şansın bol olsunSelamlar ilk macımız tamam, kupon tutması halınde çekim yapabilceğimiz miktara gelince 5 kişiye 20tl verelim.
Bol şanslar reisSelamlar ilk macımız tamam, kupon tutması halınde çekim yapabilceğimiz miktara gelince 5 kişiye 20tl verelim.
Vay vay adam rolling yapıyor :Selamlar ilk macımız tamam, kupon tutması halınde çekim yapabilceğimiz miktara gelince 5 kişiye 20tl verelim.
Sagol dostBol şanslar reis
Ahah pumabet fatihisi seniVay vay adam rolling yapıyor :
Bol şans dostumSelamlar ilk macımız tamam, kupon tutması halınde çekim yapabilceğimiz miktara gelince 5 kişiye 20tl verelim.
Boyle yavas olduklarini gorunce bende 2.5 beklesydim.keskebende bekliyorum aynı maçı2.5 üst 2 yarı açılırlarsa olur inş
Bol şanslar kardeşimSelamlar ilk macımız tamam, kupon tutması halınde çekim yapabilceğimiz miktara gelince 5 kişiye 20tl verelim.
2 yarı olur inş belli olmuyor hadi bi çay cigara molası 2 yarı burdayızBoyle yavas olduklarini gorunce bende 2.5 beklesydim.keske![]()