- 4,439
- 952
- 113
Ama kanka yeter da kazancı paylaştıgimdan beri bitirdin benibak bak parayı buldu hemen değişti![]()
Yarın oģlen cekim vermemin sebebi bu kimse yanlış anlamasin lutfen
Ama kanka yeter da kazancı paylaştıgimdan beri bitirdin benibak bak parayı buldu hemen değişti![]()
TebriklerIyi geceler dostlar Kasayı 1000 tl yaptım, bu formun bana güzellikleri oldu benimde bir katkım olsun. Çekimi yarın öğlenden sonra vericem şuanki yoğunluğun arasına katmıycam. Buraya bu açiklamayı bırakıyorum kasaya zerre dokunmiycam aklınızda kuşku kalmasın. 3 senelik uyeyim holiye yatırimlarimda var multimde yok.
Gece 02.00 ye kadar beğenenlerden 5 kişiye 20tl cekiliş olucak.
Sayın modlar uygunmudur ?
Tamam teşekkürler ilginiz içinTebrikler dostum kazancın daim olsun saat 02.00 da konuyu kitler çekilişi yaparım kazanan 5 kişi sana özelden papara no atar sende çekimin hesabına geçince gönderimleri sağlarsın..
inceden inceden giydirmeler helall devam 2 gün sonra rollingte sinerji yaparız merak etmeAma kanka yeter da kazancı paylaştıgimdan beri bitirdin benikendi bildiğim doğrultuda ilerlemek istoyorum gel sana sebebini acıklıyim, bundan önce ust uste 4 kod paylaşmişti o zamanda kazanc sagladim cekimi anında verdim ertesi gün geldi o şekilde beklemek beni geriyor. O 4 koddan önceki kodda cekimi 1 gün sonra verdim yarim saate gonderdilr.
Yarın oģlen cekim vermemin sebebi bu kimse yanlış anlamasin lutfen
Sağol kankam sende tez canlıliginda masa tenisinde erittin gördümKanka tebrikler valla aktif üyelerden birisinin kazanmasına çok sevindim kazancın daim olsun
Cekim gelince gör sen beniinceden inceden giydirmeler helall devam 2 gün sonra rollingte sinerji yaparız merak etmebol şanslar kardeşim güle güle harca fesat insan değiliz biz makara yapıyoruz
tamam baboş sıkıntı yokCekim gelince gör sen beniyok be kanka makarada olduğunu biliyom başka soranlar olur diye o açıklamayı senin üzerinden bıraktım
tebriklerIyi geceler dostlar Kasayı 1000 tl yaptım, bu formun bana güzellikleri oldu benimde bir katkım olsun. Çekimi yarın öğlenden sonra vericem şuanki yoğunluğun arasına katmıycam. Buraya bu açiklamayı bırakıyorum kasaya zerre dokunmiycam aklınızda kuşku kalmasın. 3 senelik uyeyim holiye yatırimlarimda var multimde yok.
Tebrikler dostum sevindim adınaIyi geceler dostlar Kasayı 1000 tl yaptım, bu formun bana güzellikleri oldu benimde bir katkım olsun. Çekimi yarın öğlenden sonra vericem şuanki yoğunluğun arasına katmıycam. Buraya bu açiklamayı bırakıyorum kasaya zerre dokunmiycam aklınızda kuşku kalmasın. 3 senelik uyeyim holiye yatırimlarimda var multimde yok.
Tebrikler kralIyi geceler dostlar Kasayı 1000 tl yaptım, bu formun bana güzellikleri oldu benimde bir katkım olsun. Çekimi yarın öğlenden sonra vericem şuanki yoğunluğun arasına katmıycam. Buraya bu açiklamayı bırakıyorum kasaya zerre dokunmiycam aklınızda kuşku kalmasın. 3 senelik uyeyim holiye yatırimlarimda var multimde yok.
Tebrikler dostum kazancın daim olsunIyi geceler dostlar Kasayı 1000 tl yaptım, bu formun bana güzellikleri oldu benimde bir katkım olsun. Çekimi yarın öğlenden sonra vericem şuanki yoğunluğun arasına katmıycam. Buraya bu açiklamayı bırakıyorum kasaya zerre dokunmiycam aklınızda kuşku kalmasın. 3 senelik uyeyim holiye yatırimlarimda var multimde yok.
kazanmana sevindim kardeşim en azından bugün içimizden biri kazanmış ne güzelIyi geceler dostlar Kasayı 1000 tl yaptım, bu formun bana güzellikleri oldu benimde bir katkım olsun. Çekimi yarın öğlenden sonra vericem şuanki yoğunluğun arasına katmıycam. Buraya bu açiklamayı bırakıyorum kasaya zerre dokunmiycam aklınızda kuşku kalmasın. 3 senelik uyeyim holiye yatırimlarimda var multimde yok.